NHO Reiseliv

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

947 resultater

Type artikkel
Velg område
947 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet korona, koronaviruset

  Hvordan håndtere gjester fra utlandet?

  Hva gjør du om en gjest kommer fra et rødt land uten å ha vært i karantene? Hvor skal vedkommende losjeres? Og hvem betaler?  Her finner du oversikten over hvilke regler som gjelder for karanteneplikt for reisende til Norge.

 2. Nyhet korona, reiseliv

  Oppdaterte reiseråd per 12. august 2020

  Hele Europa farges nå rødt og gult. Gjester fra Island, Malta, Nederland, Polen, Kypros og Færøyene må i karantene fra og med natt til lørdag 15. august. Regjeringen fraråder alle reiser til utlandet.

 3. Nyhet korona, reiseliv, frokostmøte

  Bred støtte til bedre rammebetingelser for reiselivet

  Momsreduksjon, permittering, skjenkestopp og makstak på konferanser var blant temaene da NHO Reiseliv inviterte til møte om veien videre for reiselivet.

 4. Nyhet

  Støtte til lavere serveringsmoms

  Både Frp og Senterpartiet uttrykte støtte til lav overnattings- og serveringsmoms under et frokostmøte i regi av NHO Reiseliv i dag.

 5. Nyhet, Jobb i reiseliv, Innkjøp innkjopskjeden

  Ledig stilling i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

  For å styrke servicen overfor våre medlemmer søker vi etter distriktssjef i Nord-Norge.

 6. Nyhet

  Hvordan blir veien videre for reiselivet? Delta på frokostmøte 11. august!

  11. august lanserer vi en fersk undersøkelse som viser hvordan sommeren har vært for våre medlemsbedrifter. Delta på NHO Reiselivs frokostmøte der flere eksperter og politikere vil diskutere veien videre for reiselivet.

 7. Nyhet, Politikk

  Konstruktivt møte med arbeidsministeren om utvidet permitteringsordning

  Mange reiselivsbedrifter frykter at de må si opp ansatte hvis ikke permitteringsperioden forlenges. I dag møtte NHO Reiseliv arbeidsministeren for å diskutere situasjonen i reiselivet. Et viktig tema var utvidelse av permitteringsordningen.

 8. Nyhet, Politikk korona

  NHO Reiseliv i møte med næringsministeren om ytterligere tiltak for reiselivet

  I dag møtte NHO Reiseliv-direktøren næringsminister Iselin Nybø for å diskutere situasjonen til reiselivet, og ytterligere tiltak som kan hjelpe næringen utover høsten.

 9. Andre artikler

  Kulturministeren besøkte Polaria

  Som akvarium og stiftelse har Polaria falt utenfor Covid-19- kompensasjonsordningene både for næring og kultur, men det har nå kommet på plass en ordning, som inkluderer Polaria i ordningen under kulturdepartementet.

 10. Nyhet, Servering servering, læreplass, lærling, Kompetanse, Utdanning

  Matkulturprisen til Renaa

  Torill Renaa og Sven Erik Renaa er vinnere av Matkulturprisen 2020. De har i mange år vært aktive pådrivere og kunnskapsutviklere innen matfaget, og en foregangsbedrift i utvikling av servitør- og kokkelærlinger, sier juryen.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: