NHO Reiseliv

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

925 resultater

Type artikkel
Velg område
925 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet korona, reiseliv, moms

  Reagerer kraftig på momsøkning: – Uforståelig

  NHO Reiseliv mener at å øke overnattingsmomsen til 12 prosent vil føre til unødige konkurser og oppsigelser i reiselivet.

 2. Nyhet korona, koronatiltak

  Ny kompensasjonsordning: Regjeringen har lyttet

  Regjeringen har lyttet til NHO Reiselivs krav om en ny kompensasjonsordning for reiselivet. Vi vil gi ros til regjeringen som erkjenner at krisen vil vare i et helt år til.

 3. Nyhet

  Vel møtt til medlemsmøte 24. september

  Kristin Krohn Devold og NHO Reiselivs politiske og juridiske avdeling går gjennom regjeringens siste krisetiltak og gir en gjennomgang av viktige smitteverntiltak for reiselivsbransjen.

 4. Nyhet korona, politikk

  Involverer medlemmer i arbeid med tiltak for reiselivet

  Sammen med flere medlemsbedrifter skal NHO Reiseliv møte alle fylkesbenkene på Stortinget de neste ukene. Målet er at politikerne vet hvilke tiltak som må på plass for å berge flest mulig arbeidsplasser i reiselivet.

 5. Nyhet korona, nyhet, reiseliv

  NHO Reiselivs politiske maraton

  Næringen har lag bak seg et halvår med unntakstilstand og sprint. Vi snakket med Kristin Krohn Devold om maratonløpet som starter nå og hvordan NHO Reiseliv jobber for å støtte bedriftene.

 6. Nyhet, Medlemskap og fordeler, Innkjøp

  Denne appen forenkler smittesporing

  Krav om registrering av gjester kan bli en realitet om smittesituasjonen i Norge endres. Nå inngår NHO Reiseliv Innkjøpskjeden samarbeid med SafeSpot for å gjøre besøksregistrering og smittesporing enklere.

 7. Nyhet korona, koronadrift

  Norsk reiseliv har tapt 32 milliarder

  - En pekepinn på det enorme tapet reiselivet har i vente dersom restriksjonene opprettholdes og grensene fortsetter å være stengt, sier Kristin Krohn Devold.

 8. Nyhet korona, reiseliv, opplevelse

  Oppdaterte reiseråd per 12. september 2020

  Gjester fra som ankommer fra Slovakia og Ungarn, Jämtland og Örebro i Sverige, Syddanmark i Danmark og Kajanaland (Kainuu) i Finland, må i karantene fra og med 12. september.

 9. Nyhet lønnsoppgjør2020, lønnsoppgjør, reiseliv, lonn20

  Dato for mekling hos Riksmekleren er satt

  Fellesforbundet og NHO Reiseliv, samt Parat og NHO Reiseliv, er blitt innkalt til mekling hos Riksmekleren først 22. og 23. oktober 2020.

 10. Nyhet korona, kurs, konferanser, reiseliv

  Vurderer å åpne for større kurs- og konferanser

  Regjeringen vurderer å tillate kurs- og konferanser med 600 personer til stede samtidig, fordelt på kohorter med inntil 200 personer.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: