NHO Reiseliv

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

781 resultater

Type artikkel
Velg område
781 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet reiseliv, korona, medlemsundersøkelse

  4 av 10 reiselivsbedrifter planlegger oppsigelser

  4 av 10 reiselivsbedrifter planlegger oppsigelser som følge av koronakrisen. ─ Jeg frykter for tusenvis av arbeidsplasser hvis ikke maksgrensen for konferanser økes og permitteringsperioden forlenges, sier NHO Reiseliv-direktøren.

 2. Nyhet

  Vis gjestene at du følger bransjeveilederne

  NHO Reiseliv har utviklet plakater som du kan bruke for å profilere og markedsføre at din bedrift følger bransjerådene for smittevern. Vi oppfordrer til å printe ut slike.

 3. Nyhet

  Permitterte strømmer til digitale klasserom

  Bransjeprogrammet for reiseliv er i gang, som gir alle ansatte og permitterte mulighet til å ta etter- og videreutdanning helt gratis. Kursene opplever stor pågang.

 4. Nyhet, Politisk sak

  Mulig å utsette all moms ut året

  Bedrifter med betalingsproblemer kan utsette skatter- og avgifter til staten ut året, nå også momsen som skulle forfalt 10. juni. – NHO Reiseliv hadde primært ønsket reduksjoner i skatter og avgifter, men dette er allikevel gode nyheter for de som har lurt på om de kunne betale feriepenger når momsen skulle betales samtidig, sier NHO Reiseliv-direktøren.

 5. Nyhet korona, reiseliv

  Dette er regjeringens gjenåpningstiltak

  Få med deg NHO Reiseliv sine reaksjoner til forslagene som ble lagt frem 29. mai.

 6. Nyhet

  Møt det nye styret i NHO Reiseliv

  Elisabeth Saupstad fra Region Stavanger ble valgt til nytt styremedlem, mens Helge Bonden fra Skistar Trysil og Elise Rønning fra Til Elise fra Marius blir nye varamedlemmer.

 7. Nyhet

  Fortsatt bekmørkt for store deler av reiselivet

  NHOs nye økonomibarometer bekrefter igjen at reiselivet er en av de aller hardest rammede bransjene som følge av koronaviruset.

 8. Nyhet

  Bruk koronakrisen til å ta utdanning

  Snu krisen til noe positivt og skaff deg mer kompetanse. Nå har du som jobber i reiselivet mulighet til å ta etter- og videreutdanning gratis, også mens du er permittert.

 9. Nyhet president, monasaab, nhoreiseliv

  Mona Saab ny president i NHO Reiseliv

  Mona J. Saab, administrerende direktør i Big Fish Adventure, blir ny president i NHO Reiseliv. Hun blir den første kvinnelige presidenten i NHO Reiseliv.

 10. Nyhet

  Frykter krisesommer for byhotellene

  Kun 1 av 10 nordmenn planlegger storbyferie i Norge med hotellovernatting i sommer. ─ Byhotellene vil slite med å dekke opp for tapet av utenlandske turister, sier NHO Reiseliv-direktøren.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: