NHO Reiseliv

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

747 resultater

Type artikkel
Velg område
747 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet korona

  Stortinget ber regjeringen utarbeide en løsning for sesongbedriftene

  Stortinget behandlet i dag, 7. april, regjeringens forslag til kompensasjonsordningen til bedrifter som er rammet av koronakrisen. Stortinget ber nå regjeringen om å sørge for å utarbeide en annen beregning for bedrifter som har store sesongvariasjoner i inntekten.

 2. Nyhet, Medlemskap og fordeler, Innkjøp innkjop, Innkjøp, Innkjøpskjeden, Servering, serveringssteder

  Restaurant- og serveringsbransjen tar korona-grep

  På grunn av de strenge restriksjonene som følge av koronakrisen, har flere medlemsbedrifter måtte ty til alternative løsninger for å nå kunder, sikre inntekter og unngå permitteringer.

 3. Nyhet

  Oversikt over endringer i kontantpakken

  Her er de viktigste resultatene for reiselivet av Stortingets behandling av kontantordningen.

 4. Nyhet korona

  Krisehjelp til reiselivsbedrifter: liste over tiltak du søke nå

  I tabellen nedenfor ser du en oversikt over de viktigste krisetiltakene fra myndighetene som er tilgjengelige for reiselivsbransjen nå. Vi oppdaterer listen så snart nye tiltak lansert.

 5. Nyhet

  Deler nyttige erfaringer i krisen

  Det nærmer seg sesongstart for mange reiselivsbedrifter, og stenging eller harde restriksjoner truer med å legge en hel verdikjede død. Men selv i krisen ser Hunderfossen noen lyspunkt.

 6. Nyhet camping, korona, overnattingssteder

  – Respiratorhjelp er bra, men vi ligger fortsatt i sykesengen

  Eieren av Stranda Feriesenter er takknemlig for kontantstøtte, men advarer om at krisen vil bli langvarig. Likevel ser han håp i kaoset.

 7. Nyhet

  Bedrifter med omsetningssvikt på 30 prosent eller mer får kontantstøtte

  I dag presenterte regjeringen detaljene i kompensasjonsordningen til bedrifter som er rammet av koronakrisen. ─ Dette har vært hovedsak for NHO Reiseliv de siste par ukene, og vi er glade for at daglig og tett samarbeid med regjeringsapparatet nå har gitt resultater, sier NHO Reiseliv-direktøren.

 8. Nyhet

  Slik kan du dra nytte av kontantordningen

  Regjeringen har nå presentert detaljene i kompensasjonsordningen til bedrifter som er rammet av koronakrisen. Her er flere detaljer om ordningen og NHO Reiselivs respons.

 9. Nyhet, Politisk sak

  Fikk innvilget midlertidig salgsbevilling i rekordfart

  Orkland kommune hev seg rundt for å bøte på en konsekvens av korona-restriksjonene og ga serveringssted med øl på lager midlertidig salgsbevilling. ─ Kommunens næringsvennlige og hurtige saksbehandling er i dette tilfellet rett og slett imponerende, sier NHO Reiselivs advokat.

 10. Nyhet korona, Konkurs

  Flere enn 6 av 10 reiselivsbedrifter frykter konkurs

  Flere enn 6 av 10 reiselivsbedrifter i NHO Reiselivs undersøkelse mener det er en reel risiko for at de går konkurs som følge av koronasituasjonen. – Dette setter 125.000 arbeidsplasser i fare. Alle med stor omsetningssvikt må få full nytte av regjeringens kompensasjonsordning, sier NHO Reiseliv-direktøren.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: