NHO Reiseliv

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

74 resultater

Type artikkel
Velg område
74 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Lønn og tariff lonn20

  Brudd i lønnsforhandlingene

  Fellesforbundet og Parat har onsdag 9. september 2020 meldt til NHO Reiseliv at de bryter forhandlingene om Riksavtalen.

 2. Nyhet, Lønn og tariff lonn20

  Lønnsoppgjøret er i gang

  I dag møttes partene i årets lønnsoppgjør, NHO Reiseliv og Fellesforbundet, for overlevering av krav fra begge parter.

 3. Nyhet, Lønn og tariff lonn20, tariff, Tariffoppgjøret 2020

  Lønnsoppgjøret starter 7. september

  Mandag 7. september starter Fellesforbundet og NHO Reiseliv årets lønnsoppgjør om Riksavtalen. Dagen etter starter parallelle forhandlinger med Parat. Oppgjøret skulle egentlig gjennomføres i mars, men ble utsatt på grunn av koronasituasjonen.

 4. Nyhet, Lønn og tariff lonn20, tariff, Tariffoppgjøret 2020

  Den økonomiske situasjonen i reiselivet

  Reiselivet var den næringen som ble først og hardest rammet av koronakrisen, og er den næringen som vil bruke lengst tid på å komme tilbake til en normal tilstand. Hele reiselivsnæringen ligger nede med brukket rygg og er svært sårbar for økte utgifter.

 5. Lover og regler for drift, Lønn og tariff, Politikk politikk, korona, coronavirus

  Lønnsstøtte: Slik får du tilskudd

  Lov om lønnsstøtte til arbeidsgivere som tar egne permitterte tilbake i arbeid ligger nå ute på lovdata. Loven er enda ikke sanksjonert i statsråd, men vi venter at dette vil skje i løpet av denne uken.

 6. Nyhet, Lønn og tariff lonn20

  Ansatte i hotell og restaurant blant yrkesgruppene med størst lønnsvekst

  TBU har lagt  frem nye tall over lønnsvekst i 2019.  Ansatte i hotell og restaurant har hatt en lønnsvekst på 3,7 prosent.

 7. Nyhet, Lønn og tariff lonn20

  Feilaktig fremstilling av hotellnæringen

  Påstander som «hotellansatte har fått null eller småpenger i lokale tillegg... og lokale tillegg på 15 øre er en fornærmelse mot de ansatte» gir en feilaktig fremstilling av lønnsutviklingen.

 8. Nyhet, Arbeidsrett, Lønn og tariff lonn20

  Magne Kristensen er ny forhandlingsleder

  Det årlige tariffoppgjøret mellom arbeidsgiver- og arbeidstakerorganisasjonene starter i september. Vi har tatt en prat med vår nye forhandlingsleder Magne Kristensen, direktør for arbeidslivspolitikk i NHO Reiseliv.

 9. Nyhet, HMS, Overnatting, Servering, Camping, Kulturell og kreativ næring, Idrett, Destinasjon, Opplevelser, Lønn og tariff Arbeid og inkludering, Arbeidsforhold, sommergallup

  Sommervikarer: Disse reglene gjelder

  Det er ferietid og i mange bedrifter blir mer eller mindre erfarne sommervikarer en del av arbeidsplassen. Vi har samlet noen tips som hjelper deg å gi unge vikarer et godt møte med arbeidslivet, i tillegg finner du de formelle kravene som må følges.

 10. Nyhet, Lønn og tariff

  Endring i allmenngjøringsforskriften

  Nye justerte lønnssatser i Forskrift om allmenngjøring av tariffavtale for overnattings-, serverings- og cateringvirksomhet trer i kraft 1. juni 2019.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: