NHO Reiseliv

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

135 resultater

Type artikkel
Velg område
135 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet, Politisk sak, Servering, Politikk Årets kokk, årets unge kokk, Bocuse d'Or, kompetanse, Statsbudsjett 2020

    Kokkekunst på statsbudsjettet

    Stiftelsen Årets kokk og Norske kokkers Landsforening tildeles 0,5 millioner i statsbudsjettet for 2020.

  2. Nyhet, Servering

    Reiselivsprisen til Under

    Under ble tildelt Reiselivsprisen 2019.  – En velfortjent pris til en bedrift som satser, inspirerer og skaper unike gjesteopplevelser med bærekraft i sentrum, sier NHO Reiseliv-direktør Kristin Krohn Devold.

  3. Nyhet, Overnatting, Servering, Tall og fakta Bærekraft, tallogfakta, Miljø, Statistikk

    Overnattings- og serveringsbransjen nærmer seg null i utslipp

    Tross i stor økning i antall overnattinger i Norge de siste årene, er utslipp fra overnattings- og serveringssektoren på full fart ned og er ventet å gå mot null allerede neste år.

  4. Nyhet, Politisk sak, Servering

    Byrådet går inn for automatisk fornying av skjenkebevillinger i Oslo

    NHO Reiseliv har lenge ønsket endringer i alkoholloven og er svært positive til byrådets forslag om at serveringssteder i Oslo skal få fornyet skjenkebevillinger automatisk.

  5. Nyhet, HMS, Overnatting, Servering, Camping, Kulturell og kreativ næring, Idrett, Destinasjon, Opplevelser, Lønn og tariff Arbeid og inkludering, Arbeidsforhold, sommergallup

    Sommervikarer: Disse reglene gjelder

    Det er ferietid og i mange bedrifter blir mer eller mindre erfarne sommervikarer en del av arbeidsplassen. Vi har samlet noen tips som hjelper deg å gi unge vikarer et godt møte med arbeidslivet, i tillegg finner du de formelle kravene som må følges.

  6. Nyhet, Servering

    E-guiden gjør det enklere å starte serveringssted

    På Altinn finner du en egen e-guide for serveringsbransjen som skal gjøre det enklere å starte og drive lovlig.

  7. Nyhet, Jobb i reiseliv, Servering, Politikk

    Kvinnelige stjernekokker kjemper for kulinarisk skifte

    Kvinner har like gode forutsetninger som menn for å bli verdensenere innenfor gastronomi, mener Credo-sjef Heidi Bjerkan.

  8. Nyhet, Overnatting, Servering, Destinasjon gallup

    Gode bookingtall og spektakulære skulpturer i vinterferien

    Flere av vinterdestinasjonene melder om gode bookingtall i vinterferieukene. På Beitostølen byr reiselivet på et helt spesielt skue i vinterferien.

  9. Nyhet, Overnatting, Servering, Lover og regler for drift, Politikk tilsyn

    Arbeidstilsynet øker bruken av overtredelsesgebyr

    Fra 1. februar vil Arbeidstilsynet øke bruken av overtredelsesgebyr til overnattings- og serveringssteder som bryter med sentrale bestemmelser om arbeidstid og lønn.

  10. Nyhet, Jobb i reiseliv, Overnatting, Servering, Innkjøp

    Trippelt skandinavisk i Bocuse d`Or - bronse til Norge

    Christian André Pettersen kapret tredjeplassen i verdens mest prestisjefylte kokkekonkurranse. Danmark tok gull og Sverige sølv.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: