NHO Reiseliv

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

148 resultater

Type artikkel
Velg område
148 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet, Servering

    Suveren i europafinalen i Bocuse d'Or Europe

    Christian André Pettersen og Team Norway tok gull i Europafinalen da Norden tok storeslem i Tallinn.

  2. Nyhet, Servering servering, korona, juridisk

    Presisering av 1-meters-regelen forsterker behovet for kompensasjon

    Presisering av 1-metersregelen har skapt stor frustrasjon i bransjen, særlig blant restauranter i Oslo, da det vil innebære en reduksjon i antall gjester for å ivareta kravet til avstand. NHO Reiseliv-direktøren er klar på at presiseringen tydeliggjør behovet for kompensasjon

  3. Nyhet, Servering bocusedor, servering, Kompetanse, kokkekunst

    Årets kokk klar for europafinale 15. oktober

    Bocuse d’Or er verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse. Årets kokk 2019, Christian André Pettersen, er Norges kandidat for andre gang.

  4. Nyhet, Overnatting, Servering, Camping, Kulturell og kreativ næring, Idrett, Destinasjon, Opplevelser, Bilutleie korona, reiseliv, opplevelse

    Oppdaterte reiseråd per 10. oktober 2020

    Gjester som ankommer fra Kypros, Latvia og Liechtenstein, Gotland, Värmland, Västernorrland og Norrbotten, samt Norra Karelen og Vasa må i 10 dagers karantene fra og med natt til 10. oktober.

  5. Nyhet, Servering, Lover og regler for drift, Politikk korona, koronadrift, koronasmittevern

    Viderefører skjenkestopp ved midnatt i Oslo

    Byrådsleder Raymond Johansen viderefører alle koronatiltakene i Oslo. Skjenkestopp ved midnatt og forbud mot innendørsarrangementer med flere enn 50 deltakere uten faste sitteplasser videreføres på ubestemt tid.

  6. Overnatting, Servering, Camping, Kulturell og kreativ næring, Idrett, Destinasjon, Opplevelser, Bilutleie, Politikk korona, Statsbudsjett 2020, statsbudsjett, politikk

    Vil gi reiselivet forutsigbarhet

    På et frokostmøte hos NHO Reiseliv krevde opposisjonen flere midler og mer langsiktighet i tiltakene fra regjeringen.

  7. Nyhet, Servering servering, læreplass, lærling, Kompetanse, Utdanning

    Matkulturprisen til Renaa

    Torill Renaa og Sven Erik Renaa er vinnere av Matkulturprisen 2020. De har i mange år vært aktive pådrivere og kunnskapsutviklere innen matfaget, og en foregangsbedrift i utvikling av servitør- og kokkelærlinger, sier juryen.

  8. Nyhet, Servering, Lover og regler for drift, Politikk politikk, korona, coronavirus

    Regjeringen med nye innskrenkninger som berører reiselivet

    Regjeringen presenterte i dag en rekke innskrenkninger som berører reiselivet. Det blir innført nasjonal skjenkestopp fra midnatt, maksgrensen på 200 deltakere på arrangementer opprettholdes, og nordmenn blir frarådet å reise til utlandet.

  9. Nyhet, Servering, Medlemskap og fordeler

    1 av 2 spisesteder åpner igjen etter flere uker med stengte dører

    Halvparten av serveringsstedene, som har vært stengt grunnet koronakrisen, åpner igjen. Med en bransjeveileder for smittevern på plass, er serveringsstedene klare til å ta i mot gjester igjen på en trygg måte.

  10. Nyhet, Servering

    Bransjeveiledning for håndtering av smittevern ved serveringssteder

    NHO Reiselivs juridiske avdeling har laget en bransjeveileder for smittevern ved serveringssteder.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: