NHO Reiseliv

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

109 resultater

Type artikkel
Velg område
109 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet, Servering

    Reiselivsprisen til Under

    Under ble tildelt Reiselivsprisen 2019.  – En velfortjent pris til en bedrift som satser, inspirerer og skaper unike gjesteopplevelser med bærekraft i sentrum, sier NHO Reiseliv-direktør Kristin Krohn Devold.

  2. Nyhet, Overnatting, Servering, Tall og fakta Bærekraft, tallogfakta, Miljø, Statistikk

    Overnattings- og serveringsbransjen nærmer seg null i utslipp

    Tross i stor økning i antall overnattinger i Norge de siste årene, er utslipp fra overnattings- og serveringssektoren på full fart ned og er ventet å gå mot null allerede neste år.

  3. Nyhet, Politisk sak, Servering

    Byrådet går inn for automatisk fornying av skjenkebevillinger i Oslo

    NHO Reiseliv har lenge ønsket endringer i alkoholloven og er svært positive til byrådets forslag om at serveringssteder i Oslo skal få fornyet skjenkebevillinger automatisk.

  4. Nyhet, HMS, Overnatting, Servering, Camping, Kulturell og kreativ næring, Idrett, Destinasjon, Opplevelser, Lønn og tariff Arbeid og inkludering, Arbeidsforhold, sommergallup

    Sommervikarer: Disse reglene gjelder

    Det er ferietid og i mange bedrifter blir mer eller mindre erfarne sommervikarer en del av arbeidsplassen. Vi har samlet noen tips som hjelper deg å gi unge vikarer et godt møte med arbeidslivet, i tillegg finner du de formelle kravene som må følges.

  5. Nyhet, Servering

    E-guiden gjør det enklere å starte serveringssted

    På Altinn finner du en egen e-guide for serveringsbransjen som skal gjøre det enklere å starte og drive lovlig.

  6. Nyhet, Jobb i reiseliv, Servering, Politikk

    Kvinnelige stjernekokker kjemper for kulinarisk skifte

    Kvinner har like gode forutsetninger som menn for å bli verdensenere innenfor gastronomi, mener Credo-sjef Heidi Bjerkan.

  7. Nyhet, Overnatting, Servering, Destinasjon gallup

    Gode bookingtall og spektakulære skulpturer i vinterferien

    Flere av vinterdestinasjonene melder om gode bookingtall i vinterferieukene. På Beitostølen byr reiselivet på et helt spesielt skue i vinterferien.

  8. Nyhet, Overnatting, Servering, Lover og regler for drift, Politikk tilsyn

    Arbeidstilsynet øker bruken av overtredelsesgebyr

    Fra 1. februar vil Arbeidstilsynet øke bruken av overtredelsesgebyr til overnattings- og serveringssteder som bryter med sentrale bestemmelser om arbeidstid og lønn.

  9. Nyhet, Jobb i reiseliv, Overnatting, Servering, Innkjøp

    Trippelt skandinavisk i Bocuse d`Or - bronse til Norge

    Christian André Pettersen kapret tredjeplassen i verdens mest prestisjefylte kokkekonkurranse. Danmark tok gull og Sverige sølv.

  10. Nyhet, Jobb i reiseliv, Servering, Innkjøp, Politikk

    – Et samlet Reiselivs-Norge heier på Christian André Pettersen i Bocuse d`Or

    Tirsdag skal Christian André Pettersen i aksjon i verdens mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d`Or, i Lyon. NHO Reiseliv håper konkurransen vil inspirere flere unge til å ta kokkeutdanning.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: