NHO Reiseliv

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

117 resultater

Type artikkel
Velg område
117 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet, Servering servering, læreplass, lærling, Kompetanse, Utdanning

    Matkulturprisen til Renaa

    Torill Renaa og Sven Erik Renaa er vinnere av Matkulturprisen 2020. De har i mange år vært aktive pådrivere og kunnskapsutviklere innen matfaget, og en foregangsbedrift i utvikling av servitør- og kokkelærlinger, sier juryen.

  2. Nyhet, Servering, Lover og regler for drift, Politikk politikk, korona, coronavirus

    Regjeringen med nye innskrenkninger som berører reiselivet

    Regjeringen presenterte i dag en rekke innskrenkninger som berører reiselivet. Det blir innført nasjonal skjenkestopp fra midnatt, maksgrensen på 200 deltakere på arrangementer opprettholdes, og nordmenn blir frarådet å reise til utlandet.

  3. Nyhet, Servering, Medlemskap og fordeler

    1 av 2 spisesteder åpner igjen etter flere uker med stengte dører

    Halvparten av serveringsstedene, som har vært stengt grunnet koronakrisen, åpner igjen. Med en bransjeveileder for smittevern på plass, er serveringsstedene klare til å ta i mot gjester igjen på en trygg måte.

  4. Nyhet, Servering

    Bransjeveiledning for håndtering av smittevern ved serveringssteder

    NHO Reiselivs juridiske avdeling har laget en bransjeveileder for smittevern ved serveringssteder.

  5. Nyhet, Overnatting, Servering, Camping

    Oppdatert: Smittevernregler for reiselivsbedrifter

    NHO Reiseliv har laget en oversikt over hvilke smittevernregler som gjelder for reiselivet. Denne artikkelen ble sist endret 16. juli, med informasjon om oppheving av buffetforbudet.

  6. Nyhet, Overnatting, Servering, Destinasjon, Opplevelser, Innkjøp, Politikk Arrangement, møte, medlemsfordel, medlemsfordeler

    Møteplassene du ikke vil gå glipp av i 2020

    NHO Reiseliv inviterer til konferanser, bransjefora og medlemsmøter over hele landet  - gjennom hele året. Her er møteplassene du ikke vil gå glipp av i 2020.

  7. Nyhet, Servering Årets kokk, årets unge kokk, Bocuse d'Or, kompetanse, Statsbudsjett 2020

    Kokkekunst på statsbudsjettet

    Stiftelsen Årets kokk og Norske kokkers Landsforening tildeles 0,5 millioner i statsbudsjettet for 2020.

  8. Nyhet, Servering

    Reiselivsprisen til Under

    Under ble tildelt Reiselivsprisen 2019.  – En velfortjent pris til en bedrift som satser, inspirerer og skaper unike gjesteopplevelser med bærekraft i sentrum, sier NHO Reiseliv-direktør Kristin Krohn Devold.

  9. Nyhet, Overnatting, Servering, Tall og fakta Bærekraft, tallogfakta, Miljø, Statistikk

    Overnattings- og serveringsbransjen nærmer seg null i utslipp

    Tross i stor økning i antall overnattinger i Norge de siste årene, er utslipp fra overnattings- og serveringssektoren på full fart ned og er ventet å gå mot null allerede neste år.

  10. Nyhet, Servering Servering

    Byrådet går inn for automatisk fornying av skjenkebevillinger i Oslo

    NHO Reiseliv har lenge ønsket endringer i alkoholloven og er svært positive til byrådets forslag om at serveringssteder i Oslo skal få fornyet skjenkebevillinger automatisk.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: