NHO Reiseliv søker senior kommunikasjonsrådgiver (frist utløpt)

Bilde av to medarbeidere i NHO Reiseliv utenfor Næringslivets hus

Illustrasjonsfoto: NHO Reiseliv

Stillingen som senior kommunikasjonsrådgiver i NHO Reiseliv er nå besatt

Vi er på jakt etter en senior kommunikasjonsrådgiver med solide kommunikasjonsferdigheter til vårt kommunikasjonsteam. Stillingen krever at du forstår hvordan man jobber strategisk med kommunikasjon for å øke gjennomslagskraften for NHO Reiselivs prioriterte saker.

Vi er på jakt etter deg som vet hva som kreves i dagens medievirkelighet, har nyhetsteft og gode digitale ferdigheter. For å lykkes i jobben må du kunne jobbe selvstendig og raskt produsere pressemeldinger, kronikker og nettsaker som er relevante for NHO Reiseliv og våre medlemmer.

Vi ser for oss at de mest aktuelle kandidatene har 3-5 års arbeidserfaring fra kommunikasjon eller journalistikk og kan jobbe med både fotografering og videoproduksjon.

Du har høyere utdanning fra journalistikk eller kommunikasjon, men vi er også åpne for kandidater som kan vise til solid realkompetanse fra journalistikk eller kommunikasjon. Det er en forutsetning at du skriver godt og riktig.

Arbeidsoppgaver:

  • Kommunikasjonsrådgivning til NHO Reiselivs ledelse og medlemmer
  • Publisering i alle NHO Reiselivs kanaler
  • Delta i det daglig kommunikasjonsarbeidet i NHO Reiseliv som for eksempel å skrive og publiserer pressemeldinger og gjøre innsalg til tradisjonelle medier.

Hva kan vi tilby deg?

Vi kan tilby variert og spennende arbeid i et dyktig og engasjerende arbeidsmiljø i den største arbeidsgiver- og næringsorganisasjon for reiselivet i Norge.

Du vil samarbeide med kollegaer som har bred fagkunnskap og delta i prosjekter på en rekke ulike fagområder.

Arbeidssted er i NHOs hovedkontor på Majorstua. Lønn etter avtale.

Les mer og søk stillingen her!

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringsrådgiver Gro Møllerstad hos Hodejegerne AS på 915 59 752.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: