NHO Reiseliv

Innhold

Sommergallup 2019

Undersøkelsen kartlegger nordmenns reiseplaner for sommerferien og kan lastes ned her.

Siste nytt

  1. Nyhet, Tall og fakta sommergallup, gallup, tallogfakta

    Sommerferie er best på norsk

    6 av 10 nordmenn planlegger norgesferie i sommer. For første gang er det også flere som foretrekker Norge fremfor utlandet – hvis de kunne velge helt fritt.

  2. Nyhet, HMS, Overnatting, Servering, Camping, Kulturell og kreativ næring, Idrett, Destinasjon, Opplevelser, Lønn og tariff Arbeid og inkludering, Arbeidsforhold, sommergallup

    Sommervikarer: Disse reglene gjelder

    Det er ferietid og i mange bedrifter blir mer eller mindre erfarne sommervikarer en del av arbeidsplassen. Vi har samlet noen tips som hjelper deg å gi unge vikarer et godt møte med arbeidslivet, i tillegg finner du de formelle kravene som må følges.

Noen interessante funn fra sommerundersøkelsen: 

Vi har spurt nordmenn om hvor de ville dratt på sommerferie hvis de kunne valgt mellom Norge og utlandet? Nesten halvparten (45 %) sier at de ville valgt Norge fremfor utlandet:

 

For første gang siden 2016 ser vi et skifte fra et flertall som ønsker seg til utlandet, til et flertall som ønsker å feriere i Norge:

Om undersøkelsen

NHO Reiseliv gjennomfører fire gallup-undersøkelser i året (påske, sommer, høst og jul/vinter) for å kartlegge nordmenns reiseplaner, samt trender og utviklingstrekk. Vi stiller de samme spørsmålene hvert år slik at vi kan sammenligne resultatene med fjoråret. Det gir oss også et bedre grunnlag for å peke på trender og utvikling. Det er Kantar TNS som gjennomfører undersøkelsene på vegne av NHO Reiseliv. Over 1000 nordmenn over 18 år deltar i undersøkelsene.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: