Innkjøpskjeden tilbyr app til smitteregistrering

Nyhet

Publisert

#205

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden har inngått et samarbeid om appen SafeSpot, for å gjøre gjesteregistrering lettere for medlemmer.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og SafeSpot kan tilby tjeneste for gjesteregistrering.

Nylig gikk Helsedirektoratet ut med en anbefaling om registrering av gjesters kontaktopplysninger på skjenke- og serveringssteder. Formålet med registrering av opplysninger er å lette arbeidet med smittesporing dersom en gjest viser seg å være smittet av Covid-19-viruset. 

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden ønsker å støtte sine medlemmer i å kunne ta oppfordringen fra helsemyndighetene, og har allerede inngått en samarbeidsavtale med selskapet ME Data AS om tjenesten SafeSpot for besøksregistrering 

Bidrar til raskere smittesporing

#205

Morten Karlsen er Direktør Innkjøp og verving og leder NHO Reiselivs Innkjøpskjeden.

Direktør for Innkjøp og Verving i NHO Reiseliv, Morten Karlsen sier at NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er ledende på å tilby medlemmer konkurransedyktige betingelser og innovative løsninger fra utvalgte samarbeidspartnere. Han mener at SafeSpot vil bidra til en tryggere opplevelse for reiselivets gjester:  

Den digitale løsningen til SafeSpot vil bidra til en tryggere og bedre besøksregistrering til benyttelse og om nødvendig vil løsningen bidra til en raskere smittesporing. Vi er glade for å kunne tilby dette til medlemmene nå, sier Karlsen.  

SafeSpot har tidlgiere gjennomført undersøkelser blant besøkende hos deres kunder som benytter seg av SafeSpot og tilbakemeldingene er entydig positive. Hele 8 av 10 føler seg mer betrygget når et serveringssted oppfordrer til gjesteregistrering.  

I tillegg til SafeSpot har NHO Reiseliv utarbeidet bransjespesifikke veiledere og bransjenormer for håndtering av smitteverntiltak som helt gratis kan lastes ned fra NHO Reiseliv sin hjemmeside. 

Har du spørsmål om tjenesten eller avtalen?

Kontakt SafeSpot på: kontakt@safespot.no

Bransjeråd for smittevern: plakater og veiledere

Bransjespesifikke veiledere for håndtering av smitteverntiltak under koronautbruddet.

  • Trygg camping
  • Trygg servering
  • Trygg overnatting 
  • Trygge opplevelser
Martin I. Dalen / Visit Trysil

På bedringens vei, men fortsatt svært tøft i deler av reiselivet

Statusrapport for reiselivet. Sist oppdatert 9. september 2021

NHO Reiselivs medlemsundersøkelse for september bekrefter at utsettelsen av videre gjenåpning, fraværet av utenlandske gjester og strenge smitteverntiltak sinker gjenåpningen av næringen. Deler av reiselivet påvirkes fortsatt negativt av korona. Samtidig bekrefter undersøkelsen at reiselivet er en omstillingsvillig, klimabevisst og inkluderende næring.

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: