NHO Reiseliv

Innhold

Jobber med bransjestandard for smittevernhåndtering i reiselivet

Nyhet

Publisert

#205

Illustrasjonsbilde. Restauranten på Scandic Hotel Stavanger Forus.

NHO Reiseliv jobber i disse dager også med å utvikle en bransjestandard for alle våre bransjer.

Regjeringen har åpent for en forsiktig gjenåpning av flere bransjer som til nå har vært stengt. På nasjonalt nivå foregår det i dag arbeid med å utarbeide og implementere retningslinjer for barnehager og skoler, helsefaglige virksomheter utenfor spesialisthelsetjenesten og frisører og velværebedrifter. Arbeidet med retningslinjene har vært et samarbeid mellom bransjene, representert ved blant annet NHO-foreninger og helsemyndighetene.

NHO Reiseliv jobber i disse dager også med å utvikle en bransjestandard for alle våre bransjer. Et utkast vil være klart i løpet av kort tid, og vi vil da invitere til høringsrunde, enten i form av bransjerettede møter eller ved at utvalgte bedrifter inviteres til å gi innspill.

– Det er viktig for oss å bidra til at så mange av våre virksomheter som mulig, kan holde hjulene i gang. På denne måten kan vi vise at vi står samlet, og være klare med vårt arbeid så snart myndighetene gir signaler om oppmykning også for våre bransjer, sier Magne Kristensen, direktør for arbeidslivspolitisk avdeling i NHO Reiseliv.

I mellomtiden oppfordrer vi alle våre medlemmer til å sette seg inn i de retningslinjene som gjelder, både nasjonalt og lokalt i dag. Et nyttig sted å starte kan være i forskriften om smitteverntiltak ved koronautbruddet

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Nyhetsbrev fra NHO Reiseliv

Nyhetsbrev fra NHO Reiseliv

NHO Reiseliv sender hyppige oppdateringer med siste nytt om situasjonen for norske reiselivsbedrifter. Meld deg på her.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 0 nyhetsbrev:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: