NHO Reiseliv

Innhold

Yrkes-NM for kokker, servitører og resepsjonister

Er du en flink, ung fagarbeider? Dersom du er 22 år eller yngre, så kan du være med å konkurrere om medaljer i Yrkes-NM 2018.

#205

 NHO Reiseliv arrangerer Yrkes-NM for kokk-, servitør- og resepsjonsfagene. Det er kun NI plasser i hver konkurranse. De første ni som melder seg på, til henholdsvis kokk-, servitør- og resepsjonskonkurransene, får plass. Øvre aldersgrense er 22 år i konkurranseåret. Vinner av Yrkes-NM går videre til Yrkes-EM to år etter.

Fakta om Yrkes-NM

  • Yrkes-NM 2018 arrangeres på det nye kongress- og messesenteret X Meeting Point Norway like utenfor Oslo. 
  • Utdanningsetaten i Oslo kommune og Akershus fylkeskommune er medarrangører.
  • Organisasjoner, bransjeforeninger, landsforbund og fagforbund inviteres til å legge sine yrkeskonkurranser til Yrkes-NM 2018.
  • Det er over 35 yrker påmeldt og 350 deltakere.
  • NHO Reiseliv arrangerer Yrkes-NM for kokk-, servitør- og resepsjonsfagene.

Les og last ned informasjon om konkurransene her:

Alle deltakere besørger selv reisekostnader til/fra arena. Deltakeravgiften er kroner 5500,- Dette inkluderer overnatting tre netter (mandag til torsdag), mat og drikke, i tillegg til «Get Together» første dag og festmiddag andre dag. Påmeldingsavgift faktureres kort tid etter påmelding, med 14 dagers betalingsfrist. Påmeldingsfrist 30. august 2018.

Konkurranseansvarlige fra bransjen

NHO Reiseliv har knyttet til seg erfarne konkurranse-/bransjefolk på laget, og har følgende kontaktpersoner for de respektive fagene. Ta kontakt med disse, dersom du har spørsmål om konkurransen.

Les også:

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Nummeret er avmeldt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: