Sølv og bronse til Norge i Nordisk mesterskap
Norge vant to pallplasser da Nordens beste kokk- og servitørlærlinger møttes til mesterskap i Helsinki. –Utfordrende, lærerikt og gøy, forteller de norske deltakerne.
159 resultater
Norge vant to pallplasser da Nordens beste kokk- og servitørlærlinger møttes til mesterskap i Helsinki. –Utfordrende, lærerikt og gøy, forteller de norske deltakerne.
Bent Stiansen hedres med Bocuse d'Or Norges ærespris for et sterkt livslangt engasjement for norsk gastronomikultur.
Nordisk mesterskap for kokk- og servitørlærlinger 2024 arrangeres i Finland i april. Nitten år gamle Selima, Hanna, Anna og Sara skal representere Norge.
Å starte opp, eller utvide, næringsvirksomhet i eldre bygg som er vernet kan være både forvirrende og fortvilende. Derfor har riksantikvaren nå jobbet frem en digital veileder og eksempelsamling.
Matsvinnutvalget foreslår ikke en egen matkastelov, men foreslår istedenfor at bedrifter av en viss størrelse skal foreta en aktsomhetsvurdering av sitt matsvinn og rapportere om dette.
Oslo Tingrett støtter serveringsstedets aldersgrense på 23 år etter anklager om diskriminering, men avgjørelsen kan fortsatt ankes.
Klokken stilles til vintertid klokken 03.00, natt til søndag 29. oktober 2023. Klokken stilles én time tilbake, til klokken 02.00.
NHO Reiseliv gratulerer vinnerne av årets NM i servitørfaget. − De er gode ambassadører for bransjen.
Håvard Werkland gikk seirende ut av konkurransen Årets kokk 2023. Han blir dermed Norges neste kandidat i den internasjonale Bocuse d’Or-konkurransen. Eli Anne Rosvold Sundset vant Årets unge kokk 2023.
Søndag 18. juni feirer vi Gastronomiens dag. Vi oppfordrer hele befolkningen til å hylle lokal matkultur og kokker som jobber målrettet for bærekraftig gastronomi.