Landets største konferanse for deg med interesse for kompetanse og rekruttering til mat- og måltidsfagene
Landskonferansen for Restaurant- og matfag samler rådgivere, karriereveiledere, faglærere, opplæringskontorene og alle andre med interesse for restaurant- og matfagene, for kunnskapsdeling og faglig påfyll om aktuelle temaer.
Årets hovedtemaer er fagkompetansebehov i endring, teknologi i fagopplæringen og arbeidskraft og beredskap. Vi ser frem til to dager med kunnskapsdeling, inspirasjon og nettverksbygging i matbyen Stavanger.
"Fagopplæring i en ny tid"
➡️ Hvordan ser fremtidens kompetanse ut i mat- og måltidsbransjen?
➡️ Hvordan bruke KI, automasjon og digitale verktøy i opplæringen?
➡️Hvordan organisere fagopplæringen i en ny tid?
Hovedtemaene på konferansen:
➡️Kompetansebehov i endring
➡️Teknologi i fagopplæringen
➡️Arbeidskraft og beredskap