NHO Reiseliv

Innhold

Per Sollerman

Siste nytt

  1. Nyhet, Lønn og tariff

    Endring i allmenngjøringsforskriften

    Nye justerte lønnssatser i Forskrift om allmenngjøring av tariffavtale for overnattings-, serverings- og cateringvirksomhet trer i kraft 1. juni 2019.

  2. Nyhet

    Georgisk mat, karbohydrater og oste-te: her er de største gjestfrihetstrendene i 2019

    Hva er det hotteste vi kan spise og drikke i 2019? I følge en rykende fersk trendrapport er georgisk mat, karbohydrater, oste-te og vegansk sjømat blant årets store trender.

Kreditering -  Foto: Fotografens navn / NHO Reiseliv

Logoer, skrifttyper, retningslinjer mm.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva som er problemet. Oppgi gjerne e-post slik at vi kan kontakte deg tilbake:

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

nhoreiseliv.no/presse

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: