Medlemskap og fordeler

Medlemskap i NHO Reiseliv lønner seg. Sjekk ut dine medlemsfordeler!

En kvinne og en mann som står foran NHO-skiltet. Foto

Ønsker du også tryggheten et medlemskap i NHO Reiseliv gir deg som arbeidsgiver?

Bli med i Norges største fellesskap for serverings- og reiselivsbedrifter!

NHO Reiseliv representerer 3 800 bedrifter innen servering, overnatting, camping, opplevelser, idrett, kulturell og kreativ næring, destinasjon og bilutleie.

Små bedrifter utgjør over 90% av våre medlemmer. 

Dette er inkludert i medlemskapet ditt

Politisk gjennomslagskraft - vi taler din sak

Vi får stadig nye medlemmer, og dette styrker vår gjennomslagskraft i viktige næringspolitiske saker. Med 3 800 medlemsbedrifter har vi tyngde og er det toneangivende talerør som samler og styrker hele den norske reiselivsnæringen.

Som medlem kan du fortelle oss hvor skoen trykker, og vi vil tale din sak både lokalt og nasjonalt. Les om vårt næringspolitiske arbeid

Lokal ekspertise og møteplasser

Vi har regionkontorer som hjelper i deg i ditt nærområde. Som medlem får du også tilgang til våre digitale og fysiske møteplasser, Innspillsmøter og bransjeforum,hvor du blir kjent med viktige bransjeaktører og kolleger.

Innkjøpskjeden - spar penger med gode betingelser på varer og tjenester

Innkjøpskjeden gir gode innkjøpsbetingelser på alt du trenger til din bedrift. Den administreres av landsforeningen NHO Reiseliv, og er åpen for medlemmer også i andre landsforeninger. 

Gjennom innkjøpskompetanse og forhandlingsmakt tilbys medlemmene konkurransedyktige innkjøpsbetingelser på et bredt sortiment av varer: 

 • mat og drikke, inkludert øl, vin og brennevin
 • non-food
 • utstyr
 • yrkesklær
 • forsikringsavtaler
 • kredittkortavtaler
 • telefoni
 • andre bransjerelaterte varer og tjenester
Partnerbonus

Innkjøpskjeden er eid av medlemmene og overskuddet tilbakeføres tilbake til medlemmene gjennom en attraktiv bonusordning. Medlemmer mottar en partnerbonus som gjør medlemskapet i Innkjøpskjeden direkte lønnsomt. 

Bonusen genereres og beregnes ut i fra nettofakturert kjøp fra avtalesortimentet og utbetales på bakgrunn av bonusgivende kjøpt foregående år, på toppen av de gunstige fakturabetingelsene.

Effektive innkjøpsrutiner og netthandel

Gjennom NHO Reiseliv Innkjøpskjedens netthandelsportal kan du bestille alt du trenger på ett sted. I tillegg gir portalen deg gratis tilgang til en rekke digitale tjenester som forenkler innkjøpsrutinene og hverdagen betraktelig.


Les mer

Juridisk rådgiving innen arbeidsrett

Som medlem i NHO Reiseliv får du gratis juridisk hjelp i alle saker som omhandler arbeidsrett.  Våre advokater er en viktig støttespiller, og de har særlig erfaring og kunnskap innen arbeidsrett.

NHO Reiselivs advokater har i tillegg spesialistkunnskap innen serverings- overnattings og reiselivsbransjene.  De har også særsilt ansvar for å utvikle og oppdatere NHO Reiselivs veiledere for håntering av smitteverntiltak for serveringsbedrifter, overnattingsbedifter, campingbedrifter og opplevelsesbedrifter, og kan bistå deg med personlig råd og veiledning for hvordan du best hånterer og ivaretar smitteverntiltak ved din bedrift. 

Advokathjelp ved offentlige anskaffelser

Regler om offentlig anskaffelse er komplisert materie. Medlemsbedrifter i NHO kan få råd og hjelp av NHOs anskaffelseseksperter om 

 • lov og forskrift om offentlige anskaffelser
 • konkrete anbudskonkurranser 
 • håndhevelse av regelverket

Våre erfarne advokater er blant de beste på feltet.

Kontaktpersoner for spørsmål om offentlige anskaffelser (for medlemmer)

Full tilgang til kontrakter, maler, veiledere og håndbøker

Som medlem er kompetansen til et av de største arbeidsrettslige fagmiljøene i landet tilgjengelig for deg døgnet rundt gjennom NHOs digitale arbeidsgiverportal Arbinn.no.

På Arbinn.no finner du blant annet oppdaterte håndbøker, risikourderinger, skjemaer, kontraktsmaler og veiledere som du enkelt kan tilpasse din bedrifts behov, samtidig som du er sikker på at du oppfyller gjeldende krav.   Det gir deg en trygghet som arbeidsgiver.

Innholdet på Arbinn.no lages av advokatene og HMS-ekspertene i NHO Reiseliv og NHO.  Her får du svar på spørsmål om ansettelser, permittering, karantene, smittevern, sykefravær, HMS og mye mer. 

Digital synlighet, kommunikasjon og medier

NHO Reiseliv utnytter mange ulike kommunikasjonskanaler for å synliggjøre og styrke norsk reiseliv, og jobber strategisk for å sette behovene i bransjen på agendaten i media. 

Vi hjelper også medlemsbedrifter som trenger bistand til mediehåndtering. Les om kommunikasjon og medier

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: