Bli tryggere i rollen som leder!

Ønsker du å lære om ledelse og hvordan bli tryggere i din rolle som leder? Da har du muligheten til å bli coachet av Rita Enstad- Karlsen, som har holdt nesten 370 lederkurs. Du lærer også hvordan du kan forbedre kommunikasjonen med teamet ditt (Leveres av KIT-akademiet)

Illustrasjonsbilde.

Bli en trygg og effektiv leder med vårt kurs. Lær hvordan du motiverer teamet ditt, håndterer utfordringer og organiserer arbeidstiden for mindre stress. Få innsikt i effektiv kommunikasjon og hvordan du gir konstruktive tilbakemeldinger.

Dette kurset er perfekt for ledere på alle nivåer som søker praktiske verktøy og strategier for å skape arbeidsglede og forbedre lederegenskapene sine.

Passer for: Dette kurset passer for deg som er ny i lederrollen, teamledere, avdelingsledere og prosjektledere. Deg som vil være en inspirerende leder som oppnår resultater

Rita Enstad- Karlsen, kursleder og kommunikasjonsrådgiver

Rita har solid  og allsidig erfaring fra kommunikasjonsbransjen gjennom 26 år. Hun er utdannet TV-regissør, trener i presentasjonsteknikk  og er NLP coach i ledelse og kommunikasjon.

Hun har regissert over tusen oppdragsfilmer, vært programleder og produsert flere store dokumentar-serier for NRK.  Hun har også holdt over hundre kurs i kommunikasjon og tilbakemeldinger for bedrifter i privat og offentlig næringsliv.

På en engasjerende og lettfattelig  måte gir hun praktisk  ”to-the–point” undervisning. Hennes styrke er å se den enkelte og gi trygg  og personlig veiledning i løpet av kurset.

 

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

*Faktura blir sendt 1 uke før kursstart. 

Se hva som skjer:

  1. Revenue Management - Analyse & Distribusjon (Modul 2)

    Innsamling av data er viktig forutsetning for å gjøre en god analyse som hjelper deg med å ta riktige beslutninger. Ønsker du å lære mer om sammenhengen mellom ditt bookingsystem og andre kanaler? Meld deg på dette kurset hvor du i tillegg får med deg et verktøy som vil kunne forenkle arbeidet og øke inntjeningen.

    Kun for medlemmer i NHO Reiseliv

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: