Bli tryggere i rollen som leder!

Ønsker du å lære om ledelse og hvordan bli tryggere i din rolle som leder? Da har du muligheten til å bli coachet av Rita Enstad- Karlsen, som har holdt nesten 370 lederkurs. Du lærer også hvordan du kan forbedre kommunikasjonen med teamet ditt (Leveres av KIT-akademiet)

Illustrasjonsbilde.

Bli en trygg og effektiv leder med vårt kurs. Lær hvordan du motiverer teamet ditt, håndterer utfordringer og organiserer arbeidstiden for mindre stress. Få innsikt i effektiv kommunikasjon og hvordan du gir konstruktive tilbakemeldinger.

Dette kurset er perfekt for ledere på alle nivåer som søker praktiske verktøy og strategier for å skape arbeidsglede og forbedre lederegenskapene sine.

Passer for: Dette kurset passer for deg som er ny i lederrollen, teamledere, avdelingsledere og prosjektledere. Deg som vil være en inspirerende leder som oppnår resultater

Rita Enstad- Karlsen, kursleder og kommunikasjonsrådgiver

Rita har solid  og allsidig erfaring fra kommunikasjonsbransjen gjennom 26 år. Hun er utdannet TV-regissør, trener i presentasjonsteknikk  og er NLP coach i ledelse og kommunikasjon.

Hun har regissert over tusen oppdragsfilmer, vært programleder og produsert flere store dokumentar-serier for NRK.  Hun har også holdt over hundre kurs i kommunikasjon og tilbakemeldinger for bedrifter i privat og offentlig næringsliv.

På en engasjerende og lettfattelig  måte gir hun praktisk  ”to-the–point” undervisning. Hennes styrke er å se den enkelte og gi trygg  og personlig veiledning i løpet av kurset.

 

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

*Faktura blir sendt 1 uke før kursstart. 

Se hva som skjer:

  1. Hele Norge øver!

    Hele Norge Øver er et initiativ fra NHO, DNB, Telenor, DNV og Digital Norway der vi inviterer bedrifter over hele landet til praktiske (og gratis!) beredskapsøvelser, hvor du får kjenne på kroppen hvordan det er å stå midt i et dataangrep – og lære hva din bedrift må ha på plass før uhellet er ute. Se turnéplan og meld deg på!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: