28 januar Tech-frokost: KI som drivkraft for fremtidens læring Denne morgenen får vi et innblikk i den rivende utviklingen innen EdTech med foredrag fra tech-selskapet Sana og Telenor. Akademiet, Data og teknologi
03 februar HMS-kurs for overnattings- og serveringsbransjen (Trondheim) Kurset retter seg mot verneombud, AMU-representanter, daglig leder, ledere og andre som arbeider med arbeidsmiljøarbeid i reiselivet. HMS-kurs Akademiet, HMS
11 februar Kurs i arbeidsrett Advokatene i NHO Reiseliv inviterer til sitt årlige arbeidsrettskurs tirsdag 11. februar i Oslo. Bli oppdatert på aktuelle lover og regler. Næringslivets Hus Akademiet, Juss
12 mars HMS-kurs for overnattings- og serveringsbransjen (Tromsø) Kurset retter seg mot verneombud, AMU-representanter, daglig leder, ledere og andre som arbeider med arbeidsmiljøarbeid i reiselivet. HMS-kurs Akademiet, HMS
19 mars Kom i gang med sosiale medier Dette er et nybegynnerkurs for deg som er ny med sosiale medier. Else Storaas fra Lyng Markedsføring tar deg gjennom hvordan du skaper det beste innholdet til dine sosiale medier. Hva som er godt innhold og når det bør legges ut. Akademiet, Markedsføring
19 mars Kurs i sosiale medier for viderekommende Dette kurset er for deg som har kommet i gang med sosiale medier. Du får innsikt i hva som er godt innhold, nyheter og trender. Vi ser på statistikk og hvilke tall du bør følge med på. Etter kurset vil du kunne vite mer om hvordan du skal få en god flyt i SoMe-arbeidet i en travel hverdag. Kurset holdes av Else Storaas fra Lyng Markedsføring. Akademiet, Markedsføring
25 mars Økonomistyring og kundefokus Bli en mester i økonomistyring og kundefokus for ditt serveringssted! Vårt kurs deles i to deler: Nøkkeltall og kundefokus. (Leveres av KIT-akademiet) KIT-akademiet Oslo Akademiet, Økonomi
24 april Spiselig kjøkkenøkonomi Delta på et praktisk kalkuleringskurs hvor vi viser deg hvordan du lager nøyaktige kalkyler for enkle retter, større menyer og buffeer. (Leveres av KIT-akademiet) KIT-akademiet Midt-Norge Akademiet, Økonomi
24 april Reduser matsvinn - Bærekraftig servering Dette kurset gir deg innsikt i effektive metoder, målinger og relevante tiltak som vil bidra til økt lønnsomhet ved å redusere matsvinn på din virksomhet. Kurset er utviklet i samarbeid med Matvett. KIT-akademiet Oslo Innkjøp, Akademiet, Bærekraft
KuttMatsvinn Servering 2030 Som deltaker i KuttMatsvinn Servering 2030 får man verktøy for måling, rapportering og opplæring av ansatte. Målet er å redusere matsvinnet med 50 prosent ved utgangen av 2030 hos deltakende bedrifter. Innkjøp, Akademiet, Bærekraft