Lær teambuilding av treneren til sølvlaget

Publisert

Team Norway

Foto: Bocuse d'Or Norge | Linda Wiken

Hvordan bygge sterke og solide team? Lær av idrettspsykologen bak Norges Bocuse d'Or-team på NHO Reiselivs årskonferanse 22. - 23. mai.

<

Gleden var stor da Team Norge vant både sølvet og prisen for beste commis under Bocuse d'Or. Bak seieren ligger ikke bare utallige treningstimer på kjøkkenet. Men også målrettet mentaltrening og teambuilding med idrettspsykolog Anne Marte Pensgaard. 

Som professor i idrettsspykologi ved Norges Idrettshøgskole og Olympiatoppen jobber Pensgaard oftest med Norges toppidrettsutøvere før OL og VM. Men hun var også en sentral del av teamet til Filip August Bendi  - fra årets kokk i 2019 og helt frem til seierspallen i Bocuse d'Or i 2023. 

- Min oppgave var å jobbe som idrettspsykologisk rådgiver og mentaltrener, og vi brukte ulike teknikker, forteller Pensgaard. 

Teknikker for å bygge sterke og solide team

På NHO Reiselivs årskonferanse 22. - 23.  mai deler Anne Marte Pensgaard praktiske råd, og viser hvordan ulike teknikker kan hjelpe med å bygge sterke og solide team, håndtere stress og gi en bedre hverdag.

- Jeg vil dele praktiske råd, og å hjelpe dere å forstå hvordan og hvorfor de ulike teknikkene kan hjelpe ledere med å bygge sterke,  sammensveisende team.

grafikk med teksten attraktive arbeidsplasser og drømmedestinasjoner

NHO Reiselivs Årskonferanse

Hamar 21. og 22. mai 2024

  • Foredrag, innsikt og inspirasjon fra scenen.
  • Innkjøpsmesse med smaksprøver og gode tilbud.
  • Landsmøte og generalforsamling

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: