Kalender - se hva som skjer

Har du gått glipp av noe?

Se opptak av NHO Reiselivs medlemsmøter, konferanser og webinarer når det passer deg.

Vis filtrering

10 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
10 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nettkurs: HMS for daglige ledere (§3-5-kurs)

  Lovpålagt kurs i helse, miljø og sikkerhet (HMS) for ledere. Arbeidsmiljølovens § 3-5 krever at arbeidsgiver skal ha opplæring i HMS, og kunne dokumentere dette. Nettkurset gjennomføres når det passer for deg.

 2. Hvorfor er det ikke nok at IT-ansvarlig i bedriften kan sikkerhet?

  I media leser vi om en tilspisset sikkerhetssituasjon i Europa. Flere bedrifter blir utsatt for cyberangrep som løsepengevirus, phising eller hacking av passord. Cybersikkerhet er viktigere enn noen gang. De fleste ruster opp med omfattende sikkerhetsprogrammer. Likevel er ikke dette nok.

 3. , NOVA Spektrum

  UMAMI ARENA

  UMAMI ARENA er for alle som jobber med mat og drikke. En effektiv og inspirerende arena for å se nyheter, møte bransjefolk, dele kunnskap og bygge kompetanse som kan skape verdier.

 4. Snowballkonferansen 2023

  Hold av datoen for Snowballkonferansen 2023. Konferansen legges for første gang til Kvitfjell, og vi gleder oss til å invitere deg til en konferanse i ny og spennende drakt!

 5. , Color Fantasy

  Campingkonferansen 2023

  I mars hvert år inviterer NHO Reiseliv campingbedrifter fra hele Norge til campingkonferanse på Kiel-fergen Color Fantasy. I 2023 er det 30 års jubileum. Bli med på feiringen!

  Kun for medlemmer i NHO Reiseliv)
 6. Techpoint travel

  Techpoint-konderansen går av stabelen 13. og 14. september i Kristiansand. Hold av dagen og bli inspirert av de beste innen teknologi, reiseliv og næringsliv.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: