Foto: Smak deg frem
Foto: Smak deg frem

Praktisk informasjon

Landskonferansen for Restaurant- og matfag 2024 finner sted på Scandic Park Sandefjord 13. - 14. mai.

Landskonferansen for Restaurant- og matfag (LKRM) går over to dager, og finner sted i Sandefjord, på ærverdige Scandic Park Sandefjord.

Konferansen begynner med en uhøytidelig lunsj kl. 11.00, mens det faglige programmet starter opp kl. 12.00, og går frem til kl. 17.30. Dagen avsluttes med en kulinarisk middag og gode samtaler.

Konferansen starter kl. 09.00 dag 2, og avsluttes med lunsj tilberedt av selveste juniorkokkelandslaget. Lunsjen går fram til kl. 13.30.

Deltakeravgift

Som deltaker på konferansen vil du bli belastet en deltakeravgift på kr. 1985 inkl.mva. Faktura vil bli sendt ut i etterkant av arrangementet.

Prisen inkluderer: Lunsj begge dager, pausebuffet begge dager og middag dag 1.

Påmeldingen er bindende. 

Betalingsvilkår: Ved kansellering av deltakelse mindre enn 30 dager før konferansen, eller ved uteblivelse, vil det belastes full deltakeravgift. 

Konferansehotellet ligger i gangstand til Sandefjord stasjon som har gode forbindelser til Oslo S og videre til Oslo Lufthavn Gardermoen. Togturen til/fra Gardermoen tar ca. 2 timer. Sandefjord Lufthavn Torp har direkte flyforbindelser til Stavanger, Bergen, og Trondheim.

Scandic Park Sandefjord

Strandpromenaden 9
Sandefjord

Hotellets nettside 

Om Landskonferansen for Restaurant- og matfag

Landskonferansen for Restaurant- og matfag (LKRM) er den største konferansen for mat- og måltidsbransjen. Årets hovedtemaer er effektiv rekruttering, fullføring og livslang læring i mat- og måltidsbransjen.

Kontakt arrangørene

Lurer du på noe om Landskonferansen for Restaurant- og matfag? Her finner du kontaktdetaljene til arrangørene.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: