Foto: Smak deg frem
Foto: Smak deg frem

Praktisk informasjon

Landskonferansen for Restaurant- og matfag 2026 finner sted i Stavanger på Radisson Blue Atlantic Hotel.

Landskonferansen for Restaurant- og matfag (LKRM) går over to dager, og finner sted i Stavangers storstue Radisson Blu Atlantic Hotel.

Dag 1: Registering fra kl. 09.15 Konferansen starter kl. 10.00 og går frem til ca kl. 16.30. Dagen avsluttes med en kulinarisk middag og gode samtaler.

Dag 2: Oppmøte på konferansehotellet kl. 08.00. Videre blir det spennende bedriftsbesøk der du møter spennende virksomheter innen mat- og måltidsbransjen.

Deltakeravgift

Som deltaker på konferansen vil du bli belastet en deltakeravgift på kr 1.990,- eks mva. Faktura vil bli sendt ut i etterkant av arrangementet.

Prisen inkluderer: Lunsj, pauseservering og middag dag 1. Drikke dekkes av den enkelte. Prisen inkluderer også bedriftsbesøk dag 2 og blir den samme om du ikke deltar denne dagen.

Påmeldingen er bindende. 

Betalingsvilkår: Ved kansellering av deltakelse mindre enn 30 dager før konferansen, eller ved uteblivelse, vil det belastes full deltakeravgift. 

Konferansehotellet ligger 3 minutters gange fra Stavanger sentralstasjon. Stavanger Sola lufthavn ligger mindre enn 20 minutters kjøring fra hotellet. Flybussen stopper rett utenfor hotellet.

Radisson Blu Atlantic Hotel

Olav V s gate 3
4005 Stavanger

Hotellets nettside



 

Om Landskonferansen for Restaurant- og matfag

Landskonferansen for Restaurant- og matfag (LKRM) er den største konferansen for mat- og måltidsbransjen. Hovedtema for 2026 inkluderer bransjens fremtidige kompetansebehov og organiseringen av fagopplæringen.

Kontakt arrangørene

Lurer du på noe om Landskonferansen for Restaurant- og matfag? Her finner du kontaktdetaljene til arrangørene.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: