Foto: Smak deg frem
Foto: Smak deg frem

Tema og program

5. og 6. februar 2026 samler vi alle som er opptatt av utdanning og rekruttering til mat- og måltidsbransjen for kunnskapsdeling, inspirasjon og nettverksbygging i matbyen Stavanger.

"Fagopplæring i en ny tid"

➡️ Hvordan ser fremtidens kompetanse ut i mat- og måltidsbransjen?
➡️ Hvordan bruke KI, automasjon og digitale verktøy i opplæringen?
➡️Hvordan organisere fagopplæringen i en ny tid?

Hovedtemaene på konferansen:

➡️Kompetansebehov i endring
➡️Teknologi i fagopplæringen
➡️Arbeidskraft og beredskap

Konferansen går over to dager med følgende:
5. februar: Faglige innlegg med påfølgende middag og nettverksbygging på Radisson Blu Atlantic Hotel – midt i Stavanger.

6. februar: Ekskursjon og erfaringsdeling hos lokale bransjevirksomheter etterfulgt av et inspirerende besøk på Jåttå videregående skole hvor Tine Matcup og Asko Servering Norgescup arrangeres. Jåttå vgs ligger i umiddelbar nærhet til togstasjon og med kort vei til Stavanger Lufthavn.

Konferansen passer for alle som er opptatt av rekruttering til mat- og måltidsbransjen. Mer informasjon og påmelding kommer snart, men hold av dagene allerede nå.

Vi gleder oss til å møte deg på Landskonferansen for restaurant- og matfag i Stavanger!

Landskonferansen for Restaurant- og matfag

Landets største konferanse for deg med interesse for kompetanse og rekruttering til mat- og måltidsfagene

Landskonferansen for Restaurant- og matfag samler rådgivere, karriereveiledere, faglærere, opplæringskontorene og alle andre med interesse for restaurant- og matfagene, for kunnskapsdeling og faglig påfyll om aktuelle temaer.

Årets hovedtemaer er fagkompetansebehov i endring, teknologi i fagopplæringen og arbeidskraft og beredskap. Vi ser frem til to dager med kunnskapsdeling, inspirasjon og nettverksbygging i matbyen Stavanger.

Konferansen passer for:
  • Faglige ledere og instruktører
  • HR-ansatte i bedrifter som vurderer å ta inn lærlinger
  • Tillitsvalgte
  • Rådgivere og karriereveiledere i grunnskole og videregående skole
  • Faglærere i restaurant- og matfag og mat og helse
  • Faglærere i arbeidslivsfag og utdanningsvalg
  • Opplæringskontorer
  • Prøvenemndsmedlemmer
  • Yrkesopplæringsnemnder
  • Alle som er opptatt av rekruttering til mat- og måltidsbransjen

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: