5. og 6. februar 2026 samler vi alle som er opptatt av utdanning og rekruttering til mat- og måltidsbransjen for kunnskapsdeling, inspirasjon og nettverksbygging i matbyen Stavanger.
"Fagopplæring i en ny tid"
➡️ Hvordan ser fremtidens kompetanse ut i mat- og måltidsbransjen?
➡️ Hvordan bruke KI, automasjon og digitale verktøy i opplæringen?
➡️Hvordan organisere fagopplæringen i en ny tid?
Hovedtemaene på konferansen:
➡️Kompetansebehov i endring
➡️Teknologi i fagopplæringen
➡️Arbeidskraft og beredskap
Konferansen går over to dager med følgende:
5. februar: Faglige innlegg med påfølgende middag og nettverksbygging på Radisson Blu Atlantic Hotel – midt i Stavanger.
6. februar: Ekskursjon og erfaringsdeling hos lokale bransjevirksomheter etterfulgt av et inspirerende besøk på Jåttå videregående skole hvor Tine Matcup og Asko Servering Norgescup arrangeres. Jåttå vgs ligger i umiddelbar nærhet til togstasjon og med kort vei til Stavanger Lufthavn.
Konferansen passer for alle som er opptatt av rekruttering til mat- og måltidsbransjen. Mer informasjon og påmelding kommer snart, men hold av dagene allerede nå.
Vi gleder oss til å møte deg på Landskonferansen for restaurant- og matfag i Stavanger!