Landskonferansen for restaurant- og matfag

23. og 24. september 2019, på Vulkan Arena i Oslo

Les mer om noen av de du møter:

  1. Jan Tore Sanner

    Yrkesfagløftet er en av regjeringens viktigste prioriteringer. 2018 er Yrkesfagenes år.

  2. Jon Georg Dale

    Matnæringen er en stor og viktig næring, som har betydning for sysselsetting og verdiskaping i hele landet. Matministeren inviterer til bredt samarbeid.

  3. Madeleine Fallang

    Sentralstyremedlem i Elevorganisasjonen, og ansvarlig for yrkesfagområdet.

  1. Benedikte Sterner

    Worldskills Norway er ansvarlig for kampanjen «Yrkesfagenes år 2018» på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet.

  1. Geir Rune Larsen

    Opphavsmann og drivkraft bak flere rekrutteringsverktøy, blant annet «Vi dekker til fest» og «Ung restaurant»

  2. Gjøran Sæther

    Utdannet som kokk og siviløkonom, nå administrerende direktør i Fursetgruppen som driver 22 spisesteder i Oslo og omegn.

  1. Erlend Løken Volden

    Diplombaker og Nordens beste søtbakstbaker. Han har vært utøver på Bakerlandslaget siden 2014.

  2. Arne Marius Berg

    Han er faglært servitør. Nå jobber han som mat- og drikkeansvarlig i Thon Hotels.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: