Landskonferansen for restaurant- og matfag

23. og 24. september 2019, på Vulkan Arena i Oslo

Geir Rune Larsen

Onsdag 28/9 2016 ble det arrangert UNG RESTAURANT i Trondheim. 10. klassinger får anledning til å prøve seg som kokk og servitør. Bydelsavisa.no var innom noen av de ti restaurantene som hadde tatt i mot ungdomsskoleelever denne dagen.

Opphavsmann og drivkraft bak flere rekrutteringsverktøy, blant annet «Vi dekker til fest» og «Ung restaurant»

Mer informasjon

Geir-Rune Larsen er kjent for mange i restaurant- og matfagmiljøet. Han er leder for Fagnettverket for restaurant og matfag i Sør-Trøndelag og avdelingsleder for restaurant og matfag på Strinda videregående skole.

Ung Restaurant ble startet av Geir-Rune. Målet med Ung Restaurant er å gi ungdommene en smakebit av restaurantbransjen, og skal bidra til økt rekruttering til Restaurant- og Matfag i videregående skole. 

Videoen over, fra Bydelsavisa.no, er fra september 2016 da i alt 61 ungdomsskoleelever fra ti skoler i Trondheim deltok på arrangementet, som er et samarbeid mellom Oi! Trøndersk Mat & Drikke, Fagnettverket for restaurant- og matfag i Sør-Trøndelag og Trondheim Kokkenes Mesterlaug.

Ti av byens beste restauranter og serveringssteder stilte sine restauranter og medarbeidere til disposisjon for å gi elevene en «drømmedag» på kjøkkenet.

Geir-Rune Larsen er opphavsmann bak både Ung Restaurant og Vi dekker til fest.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: