Geir Rune Larsen
Opphavsmann og drivkraft bak flere rekrutteringsverktøy, blant annet «Vi dekker til fest» og «Ung restaurant»
Opphavsmann og drivkraft bak flere rekrutteringsverktøy, blant annet «Vi dekker til fest» og «Ung restaurant»
Geir-Rune Larsen er kjent for mange i restaurant- og matfagmiljøet. Han er leder for Fagnettverket for restaurant og matfag i Sør-Trøndelag og avdelingsleder for restaurant og matfag på Strinda videregående skole.
Ung Restaurant ble startet av Geir-Rune. Målet med Ung Restaurant er å gi ungdommene en smakebit av restaurantbransjen, og skal bidra til økt rekruttering til Restaurant- og Matfag i videregående skole.
Videoen over, fra Bydelsavisa.no, er fra september 2016 da i alt 61 ungdomsskoleelever fra ti skoler i Trondheim deltok på arrangementet, som er et samarbeid mellom Oi! Trøndersk Mat & Drikke, Fagnettverket for restaurant- og matfag i Sør-Trøndelag og Trondheim Kokkenes Mesterlaug.
Ti av byens beste restauranter og serveringssteder stilte sine restauranter og medarbeidere til disposisjon for å gi elevene en «drømmedag» på kjøkkenet.
Geir-Rune Larsen er opphavsmann bak både Ung Restaurant og Vi dekker til fest.