Gjøran Sæther
Utdannet som kokk og siviløkonom, nå administrerende direktør i Fursetgruppen som driver 22 spisesteder i Oslo og omegn.
Utdannet som kokk og siviløkonom, nå administrerende direktør i Fursetgruppen som driver 22 spisesteder i Oslo og omegn.
For Fursetgruppen startet det hele startet 1996, da Bjørn Tore Furset var kjøkkensjef ved Lofoten Fiskerestaurant. Året etter kjøpte han restauranten sammen med sin far. En barndomsdrøm gikk i oppfyllelse. I mars 2008 ble Fursetgruppen opprettet, og fungerer som en administrativ enhet og støtteapparat for alle restaurantene.
Fursetgruppen er i dag en fremgangsrik og godt etablert restaurantgruppe under stadig utvikling. Den er sammensatt av individuelle restaurantkonsepter med et høyt kvalitets- og kompetansenivå. De har ca 500 årsverk men sysselsetter i perioder rundt 700 personer. Fursetgruppen er opptatt av fagutdannelsen i bransjen, og ønsker å bidra til at restaurantbransjen er en attraktiv arbeidsplass. De utdanner og videreutdanne sine ansatte.
Gjøran er utdannet kokk og siviløkonom. Han har jobbet som hotelldirektør og har de siste 10 årene vært administrerende direktør for Fursetgruppen.