Landskonferansen for restaurant- og matfag

23. og 24. september 2019, på Vulkan Arena i Oslo

Mandag 9. april - Scandic Vulkan

10:00 17:00
Hovedtema: Rekruttering
10:00 12:00
Registrering og betaling

Husk at konferansen betales direkte til hotellet ved ankomst 

11:00 12:00
LUNSJ

 

12:00 12:05
Velkommen til konferansen

Leder av programkomitéen

Terje Tidemann

Leder av Foreningen for opplæringskontorene i restaurant- og matfag

12:05 12:15
Velkomsthilsen ved ordfører i Oslo, Marianne Borgen

 

Marianne Borgen

Ordfører i Oslo
Les mer om Marianne her

12:15 12:35
Inviterer til bredt samarbeid om å bygge Matnasjonen Norge.

 

Jon Georg Dale

Landsbruks- og matminister
Les mer om Jon Georg Dale her

12:35 12:45
Bakgrunn for konferansen og presentasjon av arrangørene

 

12:45 13:00
PAUSE

 

13:00 13:45
Rekruttering til RM - hva virker, og hvorfor?

Opinion AS v/ Ole Petter Nyhaug, har utført en undersøkelse for å kartlegge hvilke rekrutteringstiltak som virker, og ikke virker.

Ole Petter Nyhaug

Partner/ kreativ leder i Opinion AS
Les mer om Ole Petter her

13:45 14:10
Hvordan lykkes med rekruttering?

Geir Rune er opphavsmann og drivkraft bak rekrutteringsprosjekter som Vi dekker til fest og Ung restaurant, og deler villig av sin lærdom. I fjor opplevde skolen han jobber på 74% økning i primærsøkere til VG1 RM. 

Geir Rune Larsen

Avdelingsleder RM Strinda videregående skole
Les mer om Geir Rune her

14:10 14:30
PAUSE

 

14:30 15:00
Kompetanse og rekruttering i Scandic Hotels AS

Møt HR-direktør Elin Ekrol, F&B direktør Norge Morten Malting og hotelldirektør Monica Egeberg

15:00 15:40
Rekruttering til de store bedriftene og kjedene

Her samler vi representanter fra industrien, hotell- og/eller restaurantkjeder som vil si noe om utfordringer og forslag til løsninger på hvordan få tak i nok faglært kompetanse. Du møter blant annet:

Gjøran Sæther, adm.dir. i Fursetgruppen som driver 22 spisesteder.

Petter Grøtvedt Kildebo, Nortura Ung

Arne Marius Berg, regiondirektør F&B i Thon Hotels.

15:40 16:00
PAUSE

 

16:00 16:45
Paneldebatt: Hva gjør vi, og hvem har ansvaret for rekruttering til restaurant- og matfag?

Debatten ledes av Øyvind Haram. Panelet består av:

Øyvind Haram

Øyvind André Haram er informasjonssjef i Sjømat Norge og har i tillegg ansvaret for rekruttering.

16:45 17:00
Oppsummering / avslutning

 

Terje Sletnes

Direktør, politikk og analyse, NHO Mat og drikke

17:45 23:00
Middag med Norges junior kokkelandslag
Menyen vi får servert mandag 9. april, er den samme menyen som juniorkokkelandslaget skal servere i VM for kokkelandslag, World Culinary World Cup i Luxembourg, i november 2018. Sted: Scandic Vulkan
Scandic Vulkan

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: