Dette bildet er generert med kunstig intelligens. Foto: DALL.E - | NHO Reiseliv
Dette bildet er generert med kunstig intelligens. Foto: DALL.E - | NHO Reiseliv

NHO Reiselivs årskonferanse 2024

Vel møtt til Årskonferansen

Publisert

NHO Reiseliv samler reiselivsledere fra medlemsbedrifter over hele landet til årskonferanse og innkjøpsmesse på Scandic Hamar 21. og 22. mai. Vi gleder oss til å se deg!

AI-generert illustrasjon som viser et landskap med tradisjonsrike hotellbygninger og en moderne restaurant med mennesker foran. Illustrasjon Dette bildet er generert med kunstig intelligens.

Årskonferansen 2024

Attraktive arbeidsplasser og drømmedestinasjoner

Foredrag, sosiale samlinger, kortreist mat, opplevelser og mye, mye mer.... 

Våren er kommet. Det betyr at NHO Reiselivs årskonferanse 21. - 22. mai er like om hjørnet. Påmeldingen er i gang og vi ser frem til å se deg! 

Tema for årets konferanse er Attraktive arbeidsplasser og drømmedestinasjoner, og byr på inspirerende foredrag, kurs og parallelle sesjoner.

På scenen hører du fra inspirerende foredragsholdere som deler innsikt og kunnskap om viktige og relevante tema for reiselivsnæringen:  Hvordan rekruttere de beste, og hvordan beholde dem? Hvordan bruke nye verktøy for å effektivisere hverdagen? Hvordan kan de flotte destinasjonene våre bli endra flottere, både for de som bor der, og for de som besøker?

Fullt program for NHO Reiselivs Årskonferanse 

Rekord i antall utstillere på innkjøpsmessen

NHO Reiselivs årskonferanse er den nest største i NHO, og samler reiselivsledere fra NHOs medlemsbedrifter og leverandører fra hele landet. I år har vi også ny rekord i ansatt ustillere.

På Innkjøpsmessen 21. mai, møter du over 100 utstillere som byr på nye produkter, gode smaker og tilbud innen mat, drikke og non-food. 

Innkjøpsmesse og smakslunsj

Årets høydepunkt nærmer seg, og vi inviterer hele bransjen til å delta på vår Innkjøpsmesse og smakslunsj som finner sted under NHO Reiselivs årlige årskonferanse 21- 22. mai.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: