Dette bildet er generert med kunstig intelligens. Foto: DALL.E - | NHO Reiseliv
Dette bildet er generert med kunstig intelligens. Foto: DALL.E - | NHO Reiseliv

NHO Reiselivs årskonferanse 2024

Attraktive arbeidsplasser og drømmedestinasjoner

NHO Reiselivs årskonferanse 2024 går av stabelen på Hamar 21. og 22. mai. Her kan du lese mer om konferansens tema "Attraktive arbeidsplasser og drømmedestinasjoner".

NHO Reiselivs årskonferanse på Hamar skal handle om attraktive arbeidsplasser og drømmedestinasjoner.

  • Hva kjennetegner attraktive arbeidsplasser?
  • Hvem skal vi trekke til oss?
  • Har reiselivet det som trengs?  
  • Hva gjør et sted til en drømmedestinasjon?
  • Hvordan utvikler vi best byen, bygda eller naturrommet?

Kåre Magnus Bergh er årets konferansier, og på Scandic Hamar skal han lede oss gjennom et program med eksperter fra inn- og utland som skal gi oss mer innsikt i nettopp disse spørsmålene.

Et godt sted å jobbe - Et godt sted å bo - Et godt sted å besøke

Det foregår to konkurranser i dagens Norge – kampen om innbyggerne og kampen om arealene. Reiselivsbedriftene står midt oppi begge dragkampene, men har også mange av de gode løsningene som flere kan samles om. De som lykkes, gjør det ved å spille på lag med utviklingen; med demografiendringene og mellom bruk og vern.

Skape, bygge og begeistre

Reiselivet skal skape, bygge og begeistre. Vi skal bidra til lokalsamfunn hvor det er godt å bo, utvikle arbeidsplasser hvor det er godt å jobbe og sammen skal disse utgjøre destinasjoner som er høyt oppe på listen over reisemål du må besøke. Årets konferanse skal gi inspirasjon og praktisk hjelp videre i arbeidet med å skape attraktive arbeidsplasser og drømmedestinasjoner.

"Det handler om folk!" sier administrerende direktør i NHO Reiseliv, Kristin Krohn Devold. Hun tar oss med inn i et par utfordringer og de mange løsningene hun ser for reiselivet fremover.

Hun blir etterfulgt av Henrik Asheim, som leder arbeidet med Høyres program for perioden 2025. Vi har bedt ham fortelle hvordan reiselivet spiller inn i landets største parti sine planer for Norge fremover. Professor Anders Dysvik forsker ved BIs institutt for ledelse og organisasjon. Han har gitt ut boken Produktiv motivasjon i arbeidslivet og vil fortelle oss hva som motiverer folk på arbeidsplassen, hvordan vi tiltrekker og beholder de folka vi trenger.

Kunstig intelligens og rekruttering

Når det kommer til årets parallelsesjoner står valget mellom Forberedelser til fremtiden, med smart tilnærming til kunstig intelligens og interne systemer for bærekraftsmåling og -rapportering, og God rekruttering og kompetanseheving for bedre inntjening, med konkrete tips for bred rekruttering og faglig utvikling.  

Som avslutning på konferansedagen vil tidligere destinasjonsdirektør og global head of industry relations i TripAdvisor, Helena Egan, dele sin innsikt om hva som kjennetegner en drømmedestinasjon når det gjelder ansvarlig vekst og datadrevet utvikling. Årets taler 2023, Solfrid Flateby, avslutter sesjonen med en energisk innføring i arbeidsgleder og medarbeiderskap.

Som vanlig blir det fantastiske matnyheter servert fra de beste leverandørene i pausene.

Sett av dagen og husk også resten av lederteamet! 

Tradisjonen tro blir det også i år en fest med underholdning og en mulighet til å treffe bransjekollegaer.  

Vi gleder oss til at se både deg og dine kolleger på Hamar 21. - 22. mai
Bli med på Årskonferansen

Praktisk informasjon

Praktisk info om NHO Reiselivs årskonferanse 2024, som finner sted på Hamar 21. og 22. mai. Her finner du priser, rabattkoder for overnatting og praktisk informasjon.

Innkjøpsmesse og smakslunsj

Årets høydepunkt nærmer seg, og vi inviterer hele bransjen til å delta på vår Innkjøpsmesse og smakslunsj som finner sted under NHO Reiselivs årlige årskonferanse 21- 22. mai.

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Et portrettbilde av en ansatt
Et portrettbilde av en blid kvinne som står og ser mot kamera. Foto.
  • Linn Maren Berg Ousdal
  • Prosjektleder

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: