Dette bildet er generert med kunstig intelligens. Foto: DALL.E - | NHO Reiseliv
Dette bildet er generert med kunstig intelligens. Foto: DALL.E - | NHO Reiseliv

NHO Reiselivs årskonferanse 2024

Velkommen til Innkjøpsmesse og smakslunsj

#205

Årets høydepunkt nærmer seg, og vi inviterer hele bransjen til å delta på vår Innkjøpsmesse og smakslunsj som finner sted under NHO Reiselivs årlige årskonferanse 21- 22. mai.

Hvem kan delta på Innkjøpsmessen?

Alle ansatte i overnatting- og serveringsbransjen er velkomne til å delta gratis på Innkjøpsmessen, uavhengig av medlemskap i NHO Reiseliv. Vi oppfordrer spesielt deg som jobber med å bestille inn varer til å delta. 20 års aldersgrense for inngang til området med alkoholholdige drikkevarer.  

Innkjøpsmesse tirsdag 21. mai kl. 12.00 - 17.00

På Innkjøpsmessen møter du hele spekteret av leverandører til NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Dette er en pulserende arena hvor du får muligheten til å utforske og smake på produkter, se kommende trender og tilegne deg ny kunnskap. Våre samarbeidspartnere har stor kunnskap innen sine fagfelt, så her er det mye å lære og mulighet for å bygge gode relasjoner og delta på kurs.

Kurs under Innkjøpsmessen:

Meld deg på kursene når du forhåndsregistrerer deg til innkjøpsmessen.

Horecainnkjøp: Bli med på kurs i menybank og varetelling. I menybanken får du enkelt oversikt over hva det er i maten, og ikke minst hva den koster å lage. Varetellingsmodulen gir deg full kontroll på varelageret. 

Kursene i horecainnkjop.no er kun for medlemmer av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

Advokatenes time: Våre advokater gir deg en kort innledning på aktuelle temaer. Etterpå kan du stille spørsmål og diskutere egne problemstillinger med dem- i plenum eller en til en.

Advokatenes time er kun for medlemmer av NHO Reiseliv.

Arbinn: NHOs arbeidsgiverportal arbinn.no. Laget av NHOs advokater og HMS eksperter. Du får en innføring i verktøyene, og hvordan Arbinn forenkler din lederhverdag.

Arbinn er kun for medlemmer av NHO Reiseliv.

Matvett: Her får du oppdaterte tall for bransjen, samt informasjon om hvordan bransjen skal bidra til å halvere matsvinnet innen 2030 gjennom KuttMatsvinn servering.

Matvett er åpent for alle.

Smakslunsj på Årskonferansen 22. mai kl. 13.00 – 14.30

Fargerik mat på fat. Foto

Hvert år står Innkjøpskjedens leverandører og samarbeidspartnere for serveringen av en svært variert og utsøkt smakslunsj på Årskonferansen. Gled deg til å smake på et herlig, stort utvalg av produkter! 

Benytt anledningen til å bygge nye relasjoner og til å snakke med oss i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden om alt du måtte lure på knyttet til avtaler, betingelser, bonusordning med mer.

Hvem kan delta på smakslunsjen?

Smakslunsjen er et lukket arrangement kun for medlemmer av NHO Reiseliv som deltar på årskonferansen. 

 

Se også:

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Portrettbilde av en blid kvinne i blå skjorte. Foto.
Et portrettbilde av en smilende kvinne i blå skjorte med logo "NHO REISELIV INNSJØPSJEDEN" på. Foto

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: