Foto: Smak deg frem
Foto: Smak deg frem

Landskonferansen for Restaurant- og matfag

Landets største konferanse for deg med interesse for kompetanse og rekruttering til mat- og måltidsfagene

Landskonferansen for Restaurant- og matfag samler rådgivere, karriereveiledere, faglærere, opplæringskontorene og alle andre med interesse for restaurant- og matfagene, for kunnskapsdeling og faglig påfyll om aktuelle temaer.

Årets hovedtemaer er effektiv rekruttering, fullføring og livslang læring i mat- og måltidsbransjen.

Foreløpige programpunkter for LKRM 2024:
  • Trender fra bransjen
  • Best practice fra rekrutteringsarbeidet til skole og næringsliv
  • Livslang læring
  • Ny opplæringslov m/forskrift
  • Middag og mingling på kvelden
  • Måltider tilberedt av lokale Restaurant- og matfagelever og Juniorkokkelandslaget
Konferansen passer for:
  • Faglige ledere og instruktører
  • HR-ansatte i bedrifter som vurderer å ta inn lærlinger
  • Tillitsvalgte
  • Rådgivere og karriereveiledere i grunnskole og videregående skole
  • Faglærere i restaurant- og matfag og mat og helse
  • Faglærere i arbeidslivsfag og utdanningsvalg
  • Opplæringskontorer
  • Prøvenemndsmedlemmer
  • Yrkesopplæringsnemnder
  • Alle som er opptatt av rekruttering til mat- og måltidsbransjen

Kontakt arrangørene

Lurer du på noe om Landskonferansen for Restaurant- og matfag? Her finner du kontaktdetaljene til arrangørene.

Praktisk informasjon

Landskonferansen for Restaurant- og matfag 2024 finner sted på Scandic Park Sandefjord 13. - 14. mai.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: