Landskonferansen for restaurant- og matfag

23. og 24. september 2019, på Vulkan Arena i Oslo

Scandic Hotels ledelse

Bilde fra lobbyområdet

Foto: Tord-Erik Andresen/Hotellfoto.no.

Kompetanse og rekruttering i Scandic Hotels - et satsingsområde

Elin Ekrol

- Norsk reiseliv vil fortsette å vokse, og vil trenge enda flere dyktige medarbeidere i fremtiden, sier Elin Ekrol, HR-direktør i Scandic Hotels. 

Mangfold og inkludering er viktige fokusområder for Scandic. I tillegg til at det er en naturlig del av deres samfunnsansvar, gir det en reell konkurransefordel. Nøkkelen til å lykkes i vår bransje ligger i medarbeiderne. Les mer om hvordan Scandic jobber for å skape trygge og gode arbeidsplasser.

Morten Malting

Morten er ansvarlig for mat og drikke for alle Scandic-hotellene i Norge. Han har vært med å starte Stiftelsen for rekruttering til restaurant- og matfag, og har i alle år arbeidet hardt for å sikre nok lærlinger til kokk- og servitørfagene. Blant annet arrangerer Scandic sin egen lærlingecup. – Det er viktig å ta et ansvar for fremtiden, sier Morten Malting i denne reportasjen.

Monica Egeberg, direktør Scandic Vulkan.

Monica Egeberg

Monica, direktør ved Scandic Vulkan, har åpnet dørene for skoleelever. Blant annet lot hun Vg1 Service og samferdsel ved Oslo Handelsgymnasium ta over hotellet i forbindelse med Operasjon Dagsverk.

Les mer om landskonferansen

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: