– Vi har stått i en perfekt storm

Publisert

Når NHOs sjefsøkonom inntar scenen på NHO Reiselivs årskonferanse får vi høre mer om “den perfekte stormen” og om hvilke muligheter som ligger foran oss i en urolig tid.

NHO Reiselivs årskonferanse i Tromsø har fått temaet "Skape og bygge i en tid med uro". NHOs sjefsøkonom Øystein Dørum kommer til konferansen der han skal gi oss en oppdatering på det samfunnsøkonomiske bildet, og hvordan den geopolitiske situasjonen, økte renter, skyhøye kostnader, skatt og mangel på arbeidskraft påvirker næringslivet generelt og reiseliv spesielt.

– Det har vært noen ganske utfordrende år. Vi har stått i en perfekt storm. Verdensomspennende pandemi. Angrepskrig i Europa. Et energimarked i ubalanse. Vi har de høyeste prisstigingsratene på 30-40 år. Og det raskeste rentehoppet på noen tiår. Men bildet er ikke helt nattsvart. Utfordringer betyr også muligheter, sier Øystein Dørum, NHOs sjefsøkonom. 

På årskonferansen får vi høre mer om Øystein Dørums refleksjoner rundt hvilke muligheter som ligger foran oss og hvordan fremtidsutsiktene ser ut for norske reiselivsbedrifter.  

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: