Artikkelarkiv

Vis filtrering

170 resultater

Type artikkel
Velg område
170 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. God sommer fra oss i NHO Reiseliv

  Vi står foran en sommer med gode prognoser og gode muligheter. Det er takket være innsats og at internasjonale tendenser spiller på lag. Men mest av alt takket være dere i reiselivet selv.

 2. ANNO Restaurant holder oversikten med horecainnkjop.no

  Langs brosundet i Ålesund ligger ANNO Restaurant, et populært sted for alt fra forretningsforbindelser og vennegjenger til par på romantisk middag. Med en meny basert på ideer fra det franske og italienske kjøkken, finner man noe for enhver smak. Vi har tatt en prat med kjøkkensjef Tore Kvamme, som har vært med helt siden start.

 3. Reiselivsnorge samlet på Hamar

  Nettverksmøter og viktige reiselivssaker på agendaen: Strålende sol og sommertemperaturer skapte en perfekt ramme for NHO Reiselivs Årskonferanse. Les noen av høydepunktene her.

 4. Årets samarbeidspartnere 2023

  Innkjøpskjedens beste samarbeidspartnere for 2023 er kåret. De fire vinnerne innenfor kategoriene mat, drikke, non food og tjenester ble lansert under NHO Reiselivs Årskonferanse på Scandic Hamar 22. mai. Samarbeid, score  på egenrapportering for bærekraft og miljø, utvikling og ikke minst medlemmenes tilbakemeldinger la grunnlaget for kåringen.

 5. NHO Reiseliv Innkjøpskjeden inviterer til en dag fylt med muligheter

  Alle ansatte i overnatting- og serveringsbransjen inviteres til messe på Scandic Hamar, den 21. mai. Med over 100 utstillere er dette en unik mulighet til å utforske produkter, bli kjent med nye trender og tilegne seg verdifull kunnskap. Det blir også mulig å delta på ulike kurs.

 6. Get Together med smak av Innlandet

  Get-together-samlingen under NHO Reiselivs årskonferanse på Hamar byr på det beste som Innlandet har å by på. På scenen kommer en stor musikalsk overraskelse. Dette vil du ikke gå glipp av!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: