14.11.2025 Bruk av bilder: Dette må du vite om opphavsrett og publisering Bilder kan ikke brukes fritt. Les hovedreglene for opphavsrett, brukslisens og publisering, og unngå dyre feil.
07.11.2025 Solid økonomi i NHO Reiseliv NHO Reiseliv har solid økonomi, og vi er ikke berørt av kostnadskuttene og sluttpakkene i NHO sentralt, sier Kristin Krohn Devold.
30.10.2025 Reduser matsvinn enkelt og effektivt Matsvinnfunksjonen i netthandelen horecainnkjop.no gjør det enkelt å registrere og følge opp matsvinn - direkte i systemet du allerede bruker til bestilling.
16.10.2025 Enklere innkjøp ga Heim både tid og penger tilbake Med innsiktsverktøyet fra NHO Reiseliv Innkjøpskjeden fikk Heim oversikt over alle kjøp – og tok smartere valg som ga lavere kostnader og bedre drift.
09.09.2025 Jobber hele tiden for å gjøre bakervarene renere Lantmännen Unibake fryser ned bakervarene rett etter steking, noe som gjør konserveringsmidler unødvendige. Resultatet er fersk bakst med renere innhold og mindre matsvinn.
25.06.2025 God sommer fra NHO Reiseliv Vi går inn i sommeren med solide bookingtall og stor takknemlighet. Takk for innsatsen – og god sommer!
24.06.2025 Høysesong: tips for hektiske perioder i serveringsbransjen Slik forbereder du serveringsstedet på høysesong og hektiske perioder.
10.06.2025 Familiebedriften som tenkte nytt Gaustad Gjerdet Gård i Trondheim eies og drives av familien Brå. De siste 20 årene har de gradvis forvandlet det tradisjonelle gårdsbruket til selskapslokaler med skreddersydde opplevelser.
10.06.2025 Nok en prestisjetung pris til rekrutteringskampanjen «Smak deg frem» Rekrutteringskampanjen «Smak deg frem» ble tildelt sølv i ANFOs Magnet Awards – en pris som belønner det beste innen employer branding og rekruttering.
23.05.2025 Stort engasjement på NHO Reiselivs årskonferanse 2025 Nærmere 500 deltakere møttes i Sandefjord for å diskutere rammevilkår, arbeidskraft og internasjonal konkurranse i reiselivet.