Foto: Brooke Lark, Unsplash.com
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Innhold

HorecaInnkjøp blir ny

Nyhet, Innkjøp

Publisert

#205

Når du logger deg inn i Innkjøpskjedens netthandel etter 5. september, vil du oppleve at mye er nytt. Portalen ser litt annerledes ut visuelt, og det er nye måter å bruke løsningen på.

All teknologi på de områdene som fremstår som nye, er utviklet på en ny teknologisk plattform, som gjør oss i stand til å levere enda bedre løsninger for deg nå og i fremtiden. Vi har hatt fokus på å gjøre brukeropplevelsen bedre og tilbakemeldingene fra våre pilotbrukere har vært gode. 

Dette blir nytt i HorecaInnkjøp:

  • Generelt nytt design
  • Nytt brukergrensesnitt på varelister
  • Nytt brukergrensesnitt av varesøk
  • Nytt brukergrensesnitt av ordreoversikt
  • Nytt brukergrensesnitt av nyheter
  • Nytt brukergrensesnitt av handlelister

Varetelling og Menybank vil foreløpig se ut og fungere som tidligere. Merk at klikker du på en av disse fanene i det nye designet, så vil du bli sendt til det gamle og må gå tilbake ved å trykke på riktig fane i toppen av din nettleser.


Opplæringsfilmer

For å hjelpe deg i gang har vi laget flere opplæringsfilmer - både av funksjoner med nytt design, samt Menybank og Varetelling som fortsatt har gammelt design.


Brukernavn og passord

Det er viktig at du noterer deg brukernavn og passord før du får ny portal. Dette vil ikke bli overført da det er lagret i din nettleser.

Husker du ikke hvilken e-postadresse du har brukt - ta kontakt med din administrator. Husker du ikke ditt passord? Be om nytt passord i linken under innloggingsfeltet. Er det ikke din personlige epost som er registrert? Gå inn på «Min side» og «Rediger profil». Ved å ha riktig epostadresse vil du også motta viktig informasjon om endringer på epost.   


All informasjon følger med

Vi tar vare på og overflytter all historikk for deg. Det betyr at dine handlelister vil være der som vanlig og dine siste ordre vil finnes i den nye løsningen.

 

Se også:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: