Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Er du spent på hvem som er våre nye samarbeidspartnere?

Publisert

Koldtbord på Ekebergrestauranten

Illustrasjonsbilde: Ekebergrestauranten.

I første halvdel i år har vi inngått en rekke nye samarbeidsavtaler som vi mener vil gi dere som medlemmer en god porsjon innovative løsninger og merverdi for bedriften din! I de aller fleste tilfeller er det nettopp dere, våre medlemmer, som har gitt innspill til nye samarbeidspartnere og ikke minst nye området hvor det tidligere ikke har vært et tilbud. Kjære medlemmer, vær så god – håper det smaker!

Drikkevarer

Kategorien drikkevarer representerer en av de største kategoriene vi har i Innkjøpskjeden, for å kunne yte et enda bedre tilbud har vi valgt å inngå et nytt samarbeid med Fondberg Beverage Group, Gaia Wine & Spirits og Signature Wines innenfor alkoholholdige drikkevarer.

Det er ingen hemmelighet at alkoholfrie drikkevarer blir mer og mer populært, derfor har vi hatt et spesielt fokus på nye samarbeid innenfor dette området. 
Våre medlemmer har også hatt et sterkt ønske om å utvide tilbudet innenfor distribusjon, dette har vi hørt på og vi kan nå tilby et enda større distribusjonskanal ved at vi har inngåt et samarbeid med Vinhuset!

Grossister 

På Østlandet har Carl Evensen vært etterspurt av våre medlemmer. Siden vi selv ønsker å få lokale aktører fra bransjen inn i Innkjøpskjeden var det ikke en vanskelig avgjørelse å inngå et spennende samarbeid med denne grossisten.

Mat / Bakevarer 

For å dekke etterspørselen etter lokalprodusert kjøtt har vi signert en samarbeidsavtale med familiebedriftene Brødrene Ringstad og A.Idsøe/ Prima Jæren.

I tillegg er det inngått et samarbeid på tvers med flere små og engasjerte leverandører innenfor mat/drikke med følgende:

Vaffelgutta ble startet ved en tilfeldighet en kald februarkveld i Oslo i 2014. Siden har de ukentlig syklet og gått ut i gatene for å dele ut vafler til dem som trenger det mest. Innkjøpskjeden arbeider for å fremme produsenter som tar samfunnsansvar på alvor og i samarbeid med dere medlemmer bidra til økt glede og trivsel for hjemløse og trengende! I vinter sa storgrossisten ASKO ja til å ta inn Vaffelgutta-røre. Dermed kan storhusholdninger som kantiner, hotell og sykehus bestille vaffelrøren og støtte en positiv sak.

Det har vært flere innspill fra våre medlemmer vedrørende et enda bredere tilbud innenfor spesialprodukter. Årets bakeri i 2019, Elda Bakeri, har siden 1998 drevet med glutenfri bakst og kan tilby et godt og variert sortiment.

Vaskeritjenester 

Som mange kanskje allerede har fått med seg har Breeze med underleverandører blitt ny landsdekkende samarbeidspartner innenfor vaskeritjenester. I tillegg er det også inngått en ny samarbeidsavtale med Berendsen Tekstilservice innenfor leveranse av matter, mopper og arbeidstøy til deler av landet. Sammen vil dette gi et godt tilbud til mange av våre medlemmer og vi satser sterkt på et langsiktig og godt samarbeid!

Ordre- og betalingstjenester 

Kan vi by på en enkel bestillings- og betalingsløsning som minimerer ventetiden for gjestene og lar deg levere de gode opplevelsene, selv i de travleste periodene? Ta en titt på Payrest sin smarte app hvor gjestene kan lese menyen digitalt, bestille og betale via telefonen! I tillegg får gjestene full oversikt over alle kjøp og kvitteringen kan de heller få tilsendt på e-post!

Non food 

Hva hvis vi sier at du kan halvere kostnadene på frityroljen ved å få den til å vare lenger? Det er ikke tull, se nærmere på hva Vitofilter Norge kan tilby med sine Vitofilter!

Lekolar er også et nytt tilskudd til vårt non food tilbud. Lekolar tilbyr, som navnet tilsier produkter innenfor lek og læring! Det er ikke tvil om at et trygt og godt lekestativ utenfor ditt spisested vil føre til at flere familier ønsker å kjøpe middagen sin hos nettopp deg! Eller kanskje du driver en av våre flotte Campingplasser? Da vil vi anbefale dere å ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Vi ønsker alle våre medlemmer en riktig god sommer!

Med vennlig hilsen

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: