Artikkelarkiv

Vis filtrering

185 resultater

Type artikkel
Velg område
185 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. ANNO Restaurant holder oversikten med horecainnkjop.no

  Langs brosundet i Ålesund ligger ANNO Restaurant, et populært sted for alt fra forretningsforbindelser og vennegjenger til par på romantisk middag. Med en meny basert på ideer fra det franske og italienske kjøkken, finner man noe for enhver smak. Vi har tatt en prat med kjøkkensjef Tore Kvamme, som har vært med helt siden start.

 2. Kampanje juni

  NHO Reiseliv Innkjøpskjedens leverandører gir fra 01.-30. juni 2024 ekstra gode rabatter og tilbud på et bredt spekter av varer og tjenester.

 3. Årets samarbeidspartnere 2023

  Innkjøpskjedens beste samarbeidspartnere for 2023 er kåret. De fire vinnerne innenfor kategoriene mat, drikke, non food og tjenester ble lansert under NHO Reiselivs Årskonferanse på Scandic Hamar 22. mai. Samarbeid, score  på egenrapportering for bærekraft og miljø, utvikling og ikke minst medlemmenes tilbakemeldinger la grunnlaget for kåringen.

 4. NHO Reiseliv Innkjøpskjeden inviterer til en dag fylt med muligheter

  Alle ansatte i overnatting- og serveringsbransjen inviteres til messe på Scandic Hamar, den 21. mai. Med over 100 utstillere er dette en unik mulighet til å utforske produkter, bli kjent med nye trender og tilegne seg verdifull kunnskap. Det blir også mulig å delta på ulike kurs.

 5. Nok en rekordhøy bonusutbetaling til medlemmene

  Et varekjøp på 4,3 milliarder har resultert i nok en rekordhøy utbetaling til NHO Reiseliv Innkjøpskjedens medlemmer. I år utbetales over 300 millioner kroner, basert på kjøp fra 140 bonusgivende leverandører kroner, til medlemmene. En av de som har fått utbetalt Partnerbonus fra Innkjøpskjeden er Favn Servering.

 6. Ta steget inn i en verden av inspirasjon med Duni Group

  Duni Group er et internasjonalt og markedsledende konsern som består av varemerkene Duni og BioPak. De tilbyr miljøvennlige produkter av høy kvalitet og smart design, som servietter, duker og lys, samt emballasje og emballasjesystemer for take-away.

 7. Bli bedre kjent med Frida

  Frida Cornelia Kelmeling jobber i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden som distriktssjef i Oslo. Her har dere med en stolt øyværing å gjøre, som brenner for bransjen og som har et sterkt ønske om å bidra, utvikle og forme. Vi stilte henne 10 spørsmål slik at dere kan bli bedre kjent med henne.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: