Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Vi har inngått samarbeidsavtale med Norwegian Experience

Publisert

Distriktssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden Magne P. Karoliussen, leder for B2B Teknologi Esben Slettebø og selger Merete Thorsen.

Er du en opplevelse- og aktivitetsbedrift som ønsker å bli mer synlig og salgbar på så mange flater som mulig? Bli kjent med Zaui Software som er et av de kraftigste og mest fleksible booking- og reservasjonssystemene i markedet. Systemet er designet både for turer & aktiviteter, transport, billettering og utleie, og har små og store reiselivsbedrifter som kunder over hele verden.

Mange av våre medlemsbedrifter har etterspurt et nettbasert bookingsystem tilpasset sin bransje, derfor har vi nå inngått en samarbeidsavtale med Norwegian Experience. Deres visjon er å skape den beste og mest fremtidsrettede teknologien for reiselivsbedrifter i alle størrelser, og tilbyr softwareløsninger tilpasset nettopp de behov og utfordringer som møter denne næringen.

Zaui

Zaui er et nettbasert ResTech-system som forenkler og automatiserer booking, logistikk, distribusjon og kommunikasjon - for å gi turisten en bedre opplevelse og bedriften en enklere hverdag. Systemet har API-tilkoblinger til flere av verdens største markedsplasser (Google reserve, GetyourGuide, Viator med flere) for å styrke distribusjonen og synliggjøre dine produkter. Både nettbutikk, app, og kasseløsningen administreres i en skreddersydd "bakvegg" i skyen som du har tilgang til uansett nettleser.

– NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er en viktig og solid aktør i norsk reiseliv, og vi gleder oss veldig til å få være en del av og bidra til dette fellesskapet. Vi ser frem til å møte de mange fantastiske medlemmene som benytter Innkjøpskjeden, og håper vi kan medvirke til både en enklere og mer lønnsom hverdag, sier kommersiell leder i Norwegian Experience Wiggo Yttergård.

Teamet Norwegian Experience

Teamet i Norwegian Experience har 8 års erfaring med systemet, og har et eget supportteam i Norge som følger opp din bedrift med onboarding, oppdateringer og support.

– I Norwegian Experience er vi en gjeng med entusiaster fra ulike bransjer som brenner for å utvikle gode og aktive reiseopplevelser – både analogt og digitalt. Vi vet hvor skoen trykker og hvor hektisk det kan være i vår bransje, og vi ønsker derfor å være en god og aktiv sparringspartner for reiselivsbedrifter over hele Norge, sier Wiggo Yttergård i Norwegian Experience. Vi tror at det er i møtet mellom mennesker magien oppstår. Vårt mål er da kunne tilby teknologi og tjenester som gir vertskapet bedre tid og forutsetninger til å gjøre det de kan best – nemlig være et best mulig vertskap og tilby unike opplevelser til sine gjester.

Kontakt

Ta kontakt med din distriktssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden eller Norwegian Experience for mer informasjon om avtalen.

Wiggo Yttergård
Tlf: 45080595
wiggo@norwegianexperience.no

norwegianexperience.no

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: