Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Den Lille Chipsfabrikken

Publisert

Dame som sitter i gress mellom fjell. Spiser fra en chipspose. Foto.

Norges minste chipsfabrikk, Den Lille Chipsfabrikken, og NHO Reiseliv Innkjøpskjeden inngår samarbeid fra 1. september 2023. Gjennom samarbeidet vil vi kunne tilby våre medlemmer en bred og ikke minst spennende portefølje på chips, fra små norske aktører.

Den Lille Chipsfabrikken ble etablert i Kristiansand i 2018 og startet opp produksjon i 2019. De har som målsetting å lage markedets beste chips.

Lokale råvarer

Jalapeño, 1 av 3 spennende smaker Favorittgull.

Den Lille Chipsfabrikkens unike blanding av avokado- og solsikkeolje gir en perfekt sprøhet og konsistens på chipsen. I tillegg inneholder avokadoolje mye umettet fett, noe som regnes for å være det sunne fettet. Stekingen foregår på lav varme og i små porsjoner, før de krydres med ulike krydderblandinger, som alle er glutenfrie. For å minske karbonavtrykk og styrke distriktsutvikling prioriteres lokale råvarer og hele poteten brukes i produksjonen.

Liten chipsfabrikk – stort utvalg

Favorittgull kommer i smakene havsalt, spesialkrydder og jalapeño. Høsten 2023 lanseres favorittgull også i nye posestørrelser på 150 gram, noe som vil egne seg godt som barsnacks eller utvalgt i kiosken.

Kantefølflak er en chips for fjellfolk og deg som heier på språkarv og matkultur. Chipsen kommer i smakene fjellsalt, tyting & rumme og mango & chili.

Distribusjon og bestilling

Den Lille Chipsfabrikken har distribusjonsavtale med ASKO og kan bestilles via horecainnkjop.no.

Kontakt

www.chipsfabrikken.no

Tonny Eriksen

Tlf: 90 17 76 01

E-post: tonny@chipsfabrikken.no

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: