Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Velkommen til Innkjøpsmesse

Publisert

Distriktssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden Tore Svensby står foran en snøfonn med trær i bakgrunnen.

Distriktssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden Tore Svensby inviterer til innkjøpsmesse på Clarion The Edge i Tromsø 22.mai.

Benytt muligheten til å bli bedre kjent med NHO Reiseliv Innkjøpskjeden samt våre leverandører og samarbeidspartnere på innkjøpsmessen, som blir arrangert under årskonferansen til NHO Reiseliv på Clarion Hotel The Edge i Tromsø 22.mai.

Innkjøpsmesse 22. mai kl. 12.00 - 17.00

- NHO Reiseliv Innkjøpskjeden skaper her en arena der du som medlem kan bygge gode relasjoner med våre samarbeidspartnere som vil være meget fordelaktig for deg og din bedrift. Vi håper du kommer for en fantastisk dag fylt med inspirasjon og verdiskapning sammen med oss på Clarion The Edge i Tromsø 22.mai, sier distriktssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden Nord-Norge, Tore Svensby.

Kom innom for inspirasjon og en hyggelig prat, både dere som er medlemmer eller du som ønsker å vite mer om oss og hva vi kan tilby din bedrift. På Innkjøpsmessen møter du hele spekteret av leverandører til NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Dette er en stor messe hvor du får anledning til å rusle rundt, og bli bedre kjent med oss, våre samarbeidspartnere og det brede sortimentet vi har innen kategoriene mat, drikke, nonfood og andre bransjespesifikke varer og tjenester.

Våre samarbeidspartnere representerer hele bredden i det behovet man har av produkter og tjenester hos ett reiselivsmedlem og har omfattende kunnskap innen sine felt, slik at du kan lære av de beste og bygge relasjoner som vil være fordelaktige for din bedrift. Bli med oss på en dag med inspirasjon og samtaler og oppdag nye måter å forbedre dine vareinnkjøp på. Benytt anledningen til å snakke med oss i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden om alt du måtte lure på tilknyttet våre gode medlemsfordeler.

Hvem kan delta på Innkjøpsmessen?

Ansatte i overnatting- og serveringsbransjen er invitert når NHO Reiseliv Innkjøpskjeden arrangerer messe under årskonferansen til NHO Reiseliv på Clarion Hotel The Edge i Tromsø 22.mai. Mens årskonferansen kun er åpen for medlemsbedrifter i NHO Reiseliv, kan alle over 20 år og som jobber i bransjen og spesielt de som bestiller varer og produkter, delta gratis på Innkjøpsmessen. Vi byr på gode samtaler med bransjekollegaer, produktnyheter i tillegg til å smake på spennende mat og drikke. Registrer deg i dag for å dra nytte av denne unike muligheten!

Mer informasjon om Innkjøpsmessen og forhåndsregistrering finner du her

grafikk NHO Reiselivs årskonferanse 2023

NHO Reiselivs årskonferanse

Tromsø 22. - 23. mai 2023

  • Hvordan møter vi urolige tider?

  • Hva krever det av oss?

  • hvilke muligheter gir det?

  • Hvordan bør vi skape og bygge reiselivsnæringen i tiden vi har foran oss?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: