Få drømmejobben i Arendal og Grimstad på speed-date

Jobbsøkerdagen matcher deg som søker jobb med ledige stillinger i reiselivsbransjen.
Du møter arbeidsgiverne ansikt til ansikt  - og kan få jobbtilbud på dagen.

Meld deg på og finn drømmejobben 7. mars

Jobbsøkerdagen Arendal og Grimstad

7. mar 2024Kl. 15.00–17.00
Gratis for alle

Ofte stilte spørsmål om Jobbsøkerdagen

Hva er Jobbsøkerdagen?

Det er ledige stillinger hos mange bedrifter innen servering, overnatting og reiseliv. Derfor inviterer vi deg som er på jakt etter jobb,  til jobbsøkerdagen.

På Jobbsøkerdagen møter du ledere fra reiselivet ansikt til ansikt.

Blant arbeidsgiverne du møter er hoteller, restauranter, kafeer, puber, utesteder og museer, som alle er typiske reiselivsbedrifter.

Bedriftene som deltar er i hovedsak basert i Arendal og Grimstad men arrangementet er selvsagt også åpent for deltakere som ikke bor her.

For at du skal få møtt og snakket med så mange arbeidsgivere som mulig - er dagen arrangert som en serie speed-dater, der du som søker jobb kan møte bedrifter som er på utkikk etter folk som deg.

Det klare målet for dagen er at flere skal kunne få seg jobb i en spennende og interessant bransje.


Hva skjer på Jobbsøkerdagen?

Registrering fra 15:00

Når du ankommer Street Food Arendal, registrerer du deg , og får tildelt navneskilt og annen praktisk informasjon om dagen.

Dørene åpnes kl. 15:00. 

I tillegg til å snakke med bedrifter, har du mulighet til å snakke med folk som jobber som kokk, servitør, bartender, renholder osv.

Dagen avsluttes når du har hatt siste speed date, eller senest kl. 17.00 Forhåpentligvis har du fått ett eller flere jobbtilbud innen da?

Kan jeg virkelig få jobbtilbud på dagen?

Ja. På Jobbsøkerdagen kan du få jobbtilbud på dagen.

For på Jobbsøkerdagen møter du beslutningstakere fra hoteller, restauranter, kafeer og reiselivsbedrifter. De er alle på jakt etter nye medarbeidere til sin bedrift. Og de gjennomfører speed-dater hele dagen med ett mål: Å fylle de ledige stillingene.

Derfor vil mange av jobbsøkerne som kommer på Jobbsøkerdagen dra derfra med ny jobb og kontrakt i lomma.

Og får du ikke jobb på dagen, har du fått gode kontakter og tips som kan komme godt med videre.

Hva må jeg ta med meg på jobbsøkerdagen?

Ta med deg en oppdatert CV. Print den gjerne ut i flere eksemplarer og ta disse med deg når du kommer på Jobbsøkerdagen.

Det kan også være nyttig å ha en digital versjon lett tilgjengelig, slik at du kan sende den på e-post til de du snakker med under Jobbsøkerdagen. 

Sjekk gjerne ut våre tips for jobbsøkere for hvordan du skriver en god CV og andre råd til deg som søker jobb. 

Hvorfor kan jeg ikke bare sende en CV?

Jobbsøkerdagen er et fysisk event og en mulighet for deg å møte potensielle arbeidsgivere ansikt til ansikt.

Det er også en sjanse til å vise potensielle arbeidsgivere hvem du egentlig er. For det er ikke alltid lett å se personen bak en CV.
 

På Jobbsøkerdagen får du vist frem sjarmen din, serviceinnstillingen din, varmen din og alle de gode egenskapene som du har å tilby  - i egen person -  til folka som teller. Det er det umulig å gjøre bare i en CV. 

Hvorfor er det bare for Arendal og Grimstad?

Jobbsøkerdagen arrangeres på en rekke steder i landet.
Jobbsøkerdagen arrangeres lokalt - slik at du lettere kan finne en jobb der du bor.

7. mars 2023 arrangeres Jobbsøkerdagen for Arendal og Grimstad. 

Synes du det er greit med reisevei til den nye jobben din, er du selvsagt mer enn velkommen til å komme på jobbsøkerdagen i flere byer. 

Det vil komme flere jobbsøkerdager i tiden fremover.
Du vil finne informasjon om disse i kalenderen på www.nhoreiseliv.no 

Stay tuned :-) 

Hvem står bak Jobbsøkerdagen?

Jobbsøkerdagen Arendal arrangeres av NHO Reiseliv Region Sør i samarbeid med NAV. I tillegg har vi med oss en rekke samarbeidspartnere fra bransjen.

NHO Reiseliv er den største arbeidsgiver- og næringsorganisasjonen for reiselivet i Norge. Organisasjonen jobber målrettet for å fremme interessene til norsk reiseliv.

NHO Reiselivs medlemslister teller over 3 800 restauranter, hoteller, serveringssteder opplevelsesbedrifter, campingplasser, destinasjonsselskaper, bilutlebedrifter og bedrifter innen idrett og kulturell og kreativ næring - over hele Norge. 

Nå er det stort behov for nye ansatte hos nesten alle bedrifter innen servering, overnatting og reiseliv. Derfor arrangerer vi jobbsøkerdagen. 

Les mer om NHO Reiseliv her

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: