Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Vi forlenger avtalen med 3 år

Publisert

#205

Fra venstre: Kristine Farstad, Alexandra Buan, Marius Barhaug.

Samarbeidet mellom NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og NorEngros har lenge vært godt, nå forlenges avtalen med 3 nye år.

- Vi har hatt et langt og godt samarbeid og vi er glad for å endelig kunne skrive et nytt kapittel i vår historie. Norengros har hatt en eventyrlig vekst sammen med NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Jobben vi gjør for deres medlemmer er viktig og skaper gode forutsetninger for sunn og innovativ drift. Vi er svært stolte av å kunne fortsette vårt partnerskap og jobbe langsiktig sammen mot strategiske mål. Fokus på bærekraft og merverdi for NHO Reiseliv Innkjøpskjeden medlemmer vil stå sentralt i tiden fremover. Vi gleder oss til fortsettelsen og takker for tilliten, sier Salgssjef storkunder i NorEngros Marius Barhaugen. 

 - Medlemmene i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er svært fornøyde med Norengros, og de scorer alltid høyt på våre medlemsundersøkelser sier Alexandra Buan, Kategorisjef Non-Food og tjenester i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

Norengros scorer ikke høyt kun hos våre medlemmer, men også på vår egenrapportering, noe vi vektlegger i forhandlinger, sier Alexandra. Hun legger til, at det er ikke uten grunn at Norengros ble årets leverandør innen kategorien Nonfood på Årskonferansen og Innkjøpsdagen i Kristiansand 2018. I år er Årskonferansen og Innkjøpsdagen i Oslo, 20-21 mai, og begge parter er spente på om det vanker en pris i år også. 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: