Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Ny samarbeidsavtale med Brynje of Norway

Publisert

Her ser du en dame som sitter på et fjell

Da Tenzing Norgay og Sir Edmund Hillary kom først til topps på Mount Everest i 1953, var det med netting og ull fra Brynje innerst mot huden. Som medlem av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden kan du nå handle Brynje-bekledning til avtalepriser.

Brynje of Norway er en liten, norsk familiebedrift fra Larvik. Helt siden 1887 har de vært verdenskjent for kvalitet, funksjonalitet og varighet. Få klær har holdt flere eventyrere så tørre, varme og sterke som Brynjes. Da Tenzing Norgay og Sir Edmund Hillary kom først til topps på Mount Everest i 1953, var det med Brynje innerst mot huden. 

I dag leverer Brynje bekledning til både herre, dame og barn - og du finner Brynje-plagg høyt og lavt i hele verden. Brynje brukes av forsvaret, ekspedisjonsfolk, folk i tøffe yrker - og deg og meg som ferdes ute i vær og vind. Når plaggene presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de garantert fungere for deg også.

Bekledning – helt ny kategori

Dagny Øren, bransjesjef i NHO Reiseliv, er svært fornøyd med den nye samarbeidsavtalen.

– Våre opplevelsesbedrifter i hele Norge tilbyr aktiviteter året rundt i all slags vær, som for eksempel havfiske, kajakk, fjellturer, nordlyssafari, sykling, skiaktiviteter og hundekjøring.
Jeg tror mange har behov for varme klær i jobbsammenheng, sier hun.

Salgsansvarlig Anders Ribbing Simensen i Brynje setter også stor pris på avtalen.

– For en liten familiebedrift som Brynje betyr en slik avtale svært mye. Men for oss er det også viktig å samarbeide med de rette aktørene. Brynje skal ikke bli størst mulig. Vi ønsker å bevare natur og miljø sammen med bevisste kunder og samarbeidspartnere. Vi lager produkter med høy kvalitet for at de skal vare lengst mulig. I motsetning til andre som stadig skifter ut kolleksjoner og legger til rette for at folk skal kjøpe nytt, lager Brynje modeller som skal leve i år etter år. Vi gir deg 5 års garanti og hjelp til å reparere når du trenger det. Jo lengre klærne brukes, jo bedre er det både for lommeboka, naturen og miljøet, sier Ribbing Simensen.

Slik handler du Brynje-produkter

Send e-post til kundeservice@brynje.no. Oppgi firmanavn og at dere er medlem i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Brynje sender deg brukernavn og passord. Logg inn på www.brynje.no og handle til avtalepriser. 

Vi bruker Brynje nesten daglig. Netting og ull fra Brynje holder oss varme og gode og plaggene varer i mange år. 

Kirsti Vik Hjerkind, Hjerkinn Fjellstue og Fjellridning

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: