Årets viktigste møteplass for horecabransjen

Nyhet, Innkjøp

Publisert

NHO Reiseliv Innlandet og Utstillingsplassen Messer AS ønsker hjertelig velkommen til Østlandske Storhusholdning den 6-7 oktober 2021.

Storhusholdningsmessen tar plass på Vikingskipet i Hamar og er for:

  • Leverandører til storhusholdninger innenfor både privat og offentlig sektor
  • Leverandører til hotell, restaurant, kafeteria, institusjoner, kantiner, catering, kiosker etc
  • Leverandører til storhusholdningene i Hedmark, Oppland, Buskerud, Oslo/Akershus, Telemark, Vestfold og Østfold

Utstillere

Det er over 100 utstillere med stor bredde innen mat og utstyr og for første gang er det en egen avdeling for alkoholholdige drikkevarer. Se utstillerlisten her

Foredragsholdere

NHO Reiseliv med Kristin Krohn Devold vil åpne messen og holde et innlegg kl.11 med temaet gjenåpning av AS Norge etter pandemien. Dag 2 vil regionsdirektøren i NHO Innlandet Jon Kristiansen, holde innlegg med tema restart reiselivet Innlandet.

Med maksimalt fokus på Bærekraft og minimering av matsvinn i bransjen, vil begge messedagene også ha seminar/konferanse om dette viktige temaet. Se og lær av de beste i klassen, Anne Marie Schrøder og Anne-Grete Haugen fra Matvett. La deg inspirere til å bidra i bærekraftarbeidet og hør hva KuttMatsvinn 2030 kan bistå serveringsaktørene med for å lykkes i etterkant av messen.

En fagmesse som har bærekraft og matsvinn i sentrum

– Vi skal ta ansvar for hvordan vi kan få maksimal tilrettelegging for mat, drikke og renovasjonsavfall på messen og vi oppfordrer dere alle til å tenke gjennom hvilket fotavtrykk dere legger igjen før, under og etter deltakelsen på messen, sier daglig leder Konrad Sel i Utstillingsplassen Messer AS. 
Les mer om dette her

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden med egen stand

– Vi gleder oss virkelig til fagmessen Østlandske Storhusholdning hvor vi igjen kan møte andre i bransjen for en hyggelig prat, sier Salgs og markedssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden Javvad Latif.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden vil være til stede og ha egen stand på messen.

Du vil møte spekteret av våre samarbeidspartnere innen mat, drikke, nonfood og tjenester i tillegg til oss som jobber i Innkjøpskjeden. 

– Benytt anledningen til å bygg nye relasjoner og til å snakke med oss i Innkjøpskjeden om alt du måtte lure på knyttet til avtaler, betingelser, bonusordninger og gode medlemsfordeler. 

Vi gleder oss til å se deg, sier Salgs og markedssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden Javvad Latif.

 

For besøkende

Forhåndsregistrer deg her

Åpningstider

Adkomst og parkering

Mer informasjon om Østlandske Storhusholdning finner du her

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: