Årets reiselivsbedrift

Nyhet, Innkjøp

Publisert

Fra venstre Tomas Holy, distriktssjef NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Helene Myrvold Foldvik og Sigmund Foldvik eiere av Foldvik Familiepark AS, Gunhild Grav, varamedlem NHO Reiseliv Sør-Norge og eier av Lifjellstua.

Foldvik Familipark ble kåret som vinner av årets reiselivsbedrift 2020 av NHO Reiseliv Sør-Norge.

NHO Reiseliv Sør-Norge sendte ut 12. februar 2021 en anmodning om å nominere kandidater til Årets Reiselivsbedrift 2020.

Kriteriene for nominasjon var at kandidaten må være en bedrift som tilpasser seg dagens marked, legger vekt på bærekraft og nyskapning. Skårer høyt på kvalitet og service, er en god samarbeidspartner i sitt lokalmiljø, gir sine ansatte muligheter til å utvikles og har en sunn økonomi.

Årsmøtet i NHO Reiseliv Sør-Norge velger hvert år en komité som får ansvar for å finne den rette prisvinneren, og prisen deles ut på NHO Reiseliv Sør-Norge sitt årsmøte. På grunn av Korona situasjonen fikk man ikke gjort dette personlig i 2020. Prisen ble derfor overakt til Foldvik Familiepark torsdag 11.11.21 på Sjøslag restaurant i Larvik.

Begrunnelsen for at de gikk seirende ut var at mot alle odds i pandemi-året 2020 ble dette et nytt minnerikt år for de mange besøkende i Foldvik Familiepark i Stavern. Lenge så det ut til at parken ikke kunne åpnes, men en fantastisk innsats fra alle ansatte (ikke minst fra de mange tenåringene som hadde sommerjobb) ble 2020 virkelig et år hvor gode minner nok en gang ble skapt.

Vi gratulerer Foldvik Familiepark som årets reiselivsbedrift i Sør-Norge 2020.

 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: