Klart for storstilt pizza-premiere!

Nyhet, Nyhet, Innkjøp

Publisert

Teamet bak Skandinavias største pizza-konkurranse kan skilte med sin egen verdensmester i pizza. Nå er de klare for å arrangere Pizza Champion Cup Norge på UMAMI ARENA i februar 2023 på Norges Varemesse.

Mike og Dan Arvblom lærte pizzakunsten av sin far, som igjen lærte faget i «pizzaens Mekka», Napoli. De må ha gått en god skole for Mike har endt opp som verdensmester – og sammen med broren Dan, arrangerer de nå sitt eget pizzamesterskap.

For første gang skal de nå arrangerer et norsk mesterskap – hvor vinnerne får delta i «VM i pizza» i Italia. I Sverige har de arrangert tilsvarende event de siste seks årene, med stor suksess og oppmerksomhet.

Salgsøkning

– Det aller morsomste er at våre vinnere blir «pizza-kjendiser» og gjør stor suksess i kjølvannet av konkurransen, sier de to brødrene.

– Faktisk har vi flere eksempler på at salget har økt med over 30% på restaurantene der vinneren jobber. Og mange har åpnet sin egen restaurant i kjølvannet av en seier – eller åpnet enda flere restauranter.

Tre ulike disipliner

Det skal konkurreres i tre forskjellige «distanser». Alle øvelsene er individuelle – og man stiller med egne, medbragte ingredienser.

For å delta må man være – eller ha vært tilknyttet restaurantbransjen eller være proff på annen måte. Man kan representere seg selv, eller en restaurant eller kjede.

Øvelsene er:

  • Margherita – klassikeren
  • Dessertpizza – en helt unik og krevende øvelse
  • Gourmet – her er det lov å boltre seg

Publikumsvennlig

Til sammen er det plass til 15 deltakere i hver disiplin. Man kan delta i flere øvelser og det er «first come – first serve» som gjelder i påmeldingen.

MELD DEG PÅ KONKURRANSEN

Konkurransen er veldig publikumsvennlig – og blir også produsert som et gigantisk TV-show, hvor alle kan følge med på hvordan hver av kokkene jobber og komponerer mesterskapspizzaene.

Øker status

– Vi er veldig glade for å få lagt denne store konkurransen til UMAMI ARENA, hvor konkurransen følges «live», sier direktør Torill Engelberg. -Vi vet hvor mye det betyr for en bransje å kunne kåre sine «champions». Og i en så stor og populær kategori som pizza vil det henge veldig høyt å kunne smykke seg med en slik tittel, sier Engelberg.

Størst-størst

– Da vi endelig skulle få muligheten til å lansere Pizza Champion Cup Norge, var det helt naturlig for oss å velge UMAMI ARENA som arrangementsarena, sier Mike og Dan Arvblom.

– Vi arrangerer den største konkurransen, og dette er den største møteplassen for vår målgruppe – så da føltes det veldig naturlig å inngå samarbeid. Det blir vinn-vinn, eller størst-størst, smiler de to pizza-brødrene.

Les mer om Pizza Champion Cup Norge

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: