Praksisplass hos Innkjøpskjeden

Nyhet, Innkjøp

Publisert

Jeg heter Karoline Gevelt, er 24 år fra Mjøndalen og er så heldig å få lov til å være praktikant hos NHO Reiseliv Innkjøpskjeden de neste 8 ukene.

Jeg studerer master i markedsføringsledelse og har bakgrunn fra reiselivet, både via studier og jobb. Jeg er ei sosial jente som benytter de mulighetene jeg har til å reise, være med gode venner og familien min.

Jeg har i mange år jobbet på Drammen Camping og elsker atmosfæren reiselivet gir, og alle menneskene man får muligheten til å møte. I tillegg til dette har jeg jobbet litt i Kilroy, ulike instanser i helsevesenet og som butikkmedarbeider.

Utvekslingsturene vekket min interesse for reiselivet

Av natur er jeg veldig nysgjerrig, blid og engasjert, og interessen min for reiselivet begynte da jeg fikk muligheten til å være med på et utvekslingsprosjekt på ungdomskolen til Spania – hvor prosjektet handlet om å sette søkelys på forurensingen av vannet vårt, og de ulike nasjonene i Europa bidro med sine perspektiver. I Norge hadde vi vinteraktiviteter for dette var nytt for mange, mens i Spania reiste vi elevene rundt og besøkte vannanlegg for å se hvordan de får rent drikkevann ved å se på ulike bærekraftig løsninger. Etter dette har jeg benyttet meg av de mulighetene jeg har fått til å dra på utveksling; 1 år i USA på videregående og ett semester i Australia på bachelor.

Da jeg studerte reiselivsledelse på Lillehammer, var vi med i et forskningsprosjekt på Dovre og Dombås hvor vi som studenter skulle bidra med forslag til produktutvikling, bærekraftige løsninger og å se mulighetene de har i kommunen. Dette var et ekstremt morsomt prosjekt å være med på og veldig lærerikt. Min interesse for å fremme et bærekraftig reiseliv har kun økt etter dette i og med her var det tydelig at det biologiske mangfoldet måtte vernes om og noe reiselivsaktørene snakket mye om og var veldig opptatt av.

Påvirke morgendagens reiseliv

Disse erfaringene gjorde at jeg fikk bekreftelse på at det er i reiselivsbransjen jeg hører hjemme, og at det er dette jeg vil jobbe med videre. Jeg er veldig interessert i digital markedsføring og sosiale medier, og jeg er sikker på at disse plattformene kan man være med på å påvirke/forme morgendagens reiseliv ved at valgene blir grønnere og mer bærekraftige.

Jeg gleder meg til praksisperioden min i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og få et innblikk i hverdagen her, samarbeidspartnere og dere medlemmer.

Kontakt

Tlf: 91 88 06 42
E-post: karoline.gevelt@nhoreiseliv.no

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: