Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Bli bedre kjent med Morten

Nyhet, Innkjøp

Publisert

Dir.innkjøp og verving NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Morten Karlsen.

Du har kanskje møtt oss på et arrangement, over telefon eller en kaffekopp, men hva vet du egentlig om oss i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden? Nå får du muligheten til å bli ekstra godt kjent med oss. Denne gangen er det vår engasjerte leder, Morten Karlsen.

Hvem er du og hva jobber du med?

Hei, jeg er Morten Karlsen, familiefar fra Rælingen, men oppvokst på Langhus. Far til fire, Samboer og hytte på Aurdalsåsen i Valdres. Jeg er leder for avdelingen Innkjøpskjeden, men hovedansvaret for forhandlinger med grossister, grossistleverandører, kjøttprodusenter og frukt & Grønt. Utover dette er jeg representert i Matvett AS, Bransjeavtalen for sunnere kosthold, Bransjeavtalen for redusere matsvinn, Hovedkomiteen for Umami 2023.

Hvor i landet kommer du fra?

Bor på Rælingen, oppvokst på Langhus.

Hva gjorde du før du begynte i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden?

Jeg kom fra stillingen som Country Manager i Unilever Foodsolutions, tidligere arbeidserfaring er, Salg og Markedssjef i Menigo Norge, Nordisk Innkjøpssjef i Nordic Choice Hotels, Innkjøpssjef i Narvesen Engros ( Engrospartner).

Hva er dine interesser?

Fotballtrener/lagleder i Rælingen Fotball G14 ( 60 spillere) leser nordisk krimbøker, ser på sport, men fortrinnsvis Manchester United og Lillestrøm SK.

Hva spiser du aller helst?

Jeg er nok mest rettet mot italiensk, men totalopplevelsen er virkelig tilstede på Brasserie France, der det serveres utsøkte retter med fransk stil, sømløs servering der du som gjest blir sett under hele måltidet.

Hva er din drømme Norges-ferie?

Drømmenorgesferie må være å reise på rundtur i Norge, fra fjord til fjell, men gjerne utenfor byer og inn i landskapet, der man kan kombinere med ferskvannsfiske og fjellturer.

Hva er ditt mest undervurderte talent?

Litt god i det meste og tror jeg ikke har noe talent som er noe å snakke om.

Har du en bok, film eller serie-anbefaling?

På streaming ser jeg på mye, alt fra Downton Abbey, Badehotellet, Papirhuset, 71 grader Nord, Mesternes Mester, Familiens Ære og serier som Den Som Dreper.

Hva er det beste med å jobbe i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden?

Alle flotte medlemmer, kjempe for at alle som er medlemmer får tilgang på gode innkjøpsbetingelser og ikke minst de flotte kollegaene i NHO Reiseliv. Skal ikke glemme hvor positive og kreative våre samarbeidspartnere også er, disse gir inspirasjon i hverdagen, både for oss, våre medlemmer og deres besøkende.

Har du noe du vil si til våre medlemmer som leser dette?

Vi er til for deg som medlem, er det noe vi ikke leverer på, så gi oss beskjed om dette, vi har masse å utrette i sammen, så helt supert om tips og råd kommer fra våre medlemmer og våre samarbeidspartnere. Det er samlet vi er sterke.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: